Tu faci știrile!|luni, iunie 18, 2018

Maratonul Transilvaniei 2014 – 2 probe, 4 trasee, un singur eveniment 

Pe 12 și 13 iulie 2014, la Sâmbăta de Sus, Județul Brasov, In Transylvania şi Clubul Sportiv Smart Atletic organizează prima ediție a Maratonului Transilvaniei, un eveniment sportiv de Trail Running și MTB Cross-country.

Competiţiile, independente una de cealaltă, se adresează tuturor celor pasionați de sport, de la amatori entuziaşti până la competitori căliţi şi experimentaţi, și fiecare probă beneficiază de doua trasee: lung și scurt.

Pentru proba de Trail Running participanții pot alege între traseul de semimaraton (21km, 1490m diferență de nivel) și cel de cros (10km, 180m diferență de nivel). Valea Sâmbetei, Cabana Valea Sâmbetei, Fereastra Mare, traseu de creastă, vârful Slanina, Vârfurile Gălăşescu Mare şi Mic sunt câteva dintre atracțiile turistice pe lângă care vor trece alergătorii.

Întrecerea de MTB Cross-country se desfășoară pe un traseu de 22 de km cu diferență de nivel de diferență de nivel pe Valea Seaca Lisei cu întoarcere prin Vistişoara, un cadru natural incredibil de frumos. Tura lungă presupune parcurgerea aceluiași traseu de două ori.

Înscrierile la Maratonul Transilvaniei s-au deschis azi, pe data de 3 aprilie 2014. Detalii, noutăţi şi surprize pe site-ul oficial http://www.maratonultransilvaniei.ro/ și pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/562141907226794/.

event cover transylvania

Maratonul Transilvaniei este integrat într-un festival de 4 zile – In Transylvania, un eveniment ce cuprinde concerte, activităţi de aventură, workshopuri, teatru, competiţii sportive, multă distracţie şi voie bună.

Adaugă un comentariu