Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Lecții de tenis premium pentru copii, la Tennis Hero 

Indiferent dacă vreți să aveți un copil care să se bucure de cel mai elegant și apreciat sport din lume, sau vă doriți ca acesta să devină un jucător de tenis profesionist, cel mai bun mediu și cel mai bun punct de plecare îl reprezintă Tennis Hero.

Tennis Hero este prima companie din România ce oferă lecții de tenis premium pentru copii într-un mediu distractiv, ajutându-i pe cei mici să-și dezvolte abilitățile în tenis. Fiecare exercițiu este adaptat astfel încât copiii să-și îmbunătățească atât fizicul, cât și tehnica și îi ajută să-și dezvolte caracteristici pe care banii nu le-ar putea cumpăra.

Cursurile de tenis vor fi susținute în limba engleză de către antrenori de tenis calificați, cu experiență internațională, din Australia, Germania și Marea Britanie.

De asemenea, pentru prima lecție, copiii vor beneficia de o reducere de 60%, de îndată ce se va redeschide sezonul. Tot ce aveți de făcut este să intrați pe http://tennishero.ro/campanie/ și să completați formularul de acolo. Apoi veți fi contactați de cineva din cadrul proiectului pentru a primi restul detaliilor.

Adaugă un comentariu