Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

L-au luat pe Făgărașanu 

fagarasanuFostul mijlocaş al echipei FC Hunedoara, Andrei Făgărăşanu, va juca în viitorul sezon tot în judeţ, însă pentru nou-promovata în Liga a III-a, CNS Cetate Deva.

„Indiferent ce echipe vor fi în serie, cu lotul actual, CNS Cetate Deva se va clasa lejer în primele şase echipe”, a spus mijlocaşul de 24 de ani.

După „disponibilizările” de la finalul sezonului trecut, FC Hunedoara a renunţat în această vară şi la doi dintre jucătorii de perspectivă din lot, fraţii Mihai şi Florin Olariu. Care, după meciul din Cupa României cu Şoimul Băiţa, au fost anunţaţi că se renunţă la serviciile lor. Decizia conducerii este una destul de ciudată, mai ales că cei doi au ţinut extrem de mult să aleagă clubul de pe Cerna în vara trecută, plătind din propriul buzunar pentru a primi „dezlegarea” de la CNS Cetate Deva.

A transmis: Loredana JUGLEA
A consemnat: Daniel BOLOG

About the author: InfoPetrila

Radar sportiv hunedorean realizat cu sprijinul redactorilor de sport din presa scrisa a judetului Hunedoara. Webmaster – www.infopetrila.ro , site-ul comunității din orașul Petrila, Hunedoara. © Petrila, Daniel Petru Bolog.

Adaugă un comentariu