Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Jifa continuă alături de CSU Sibiu. Electromec, noul partener al echipei de baschet 

Două companii private importante vin alături de BC CSU Sibiu. Jifa și Electromec au semnat parteneriate cu BC CSU Sibiu pentru sezonul competițional 2016/2017, din dorința de a sprjinii baschetul de performanță și cu tradiție. După o colaborare extrem de bună cu echipa noastră de baschet, în partea a doua a sezonului competițional anterior, compania Jifa a decis să continue să sprijine baschetul sibian și devine partener pe întregul sezon 2016/20017.

„Sunt mulți ani de când sunt cu sufletul alături de această echipă, de acest singur fenomen sportiv sibian, care încă ne mai oferă satisfacții la cel mai înalt nivel. Începând cu sezonul trecut, am decis să sprijin și financiar echipa, decizie luată cu sufletul. Sunt de principiu că o comunitate trebuie să se sprijine, să se ajute și să se bucure împreună, de aceea am decis să continuăm acest parteneriat, pentru a pune umărul la menținerea spiritului baschetului sibian cât mai sus cu putință. Nu este vorba doar de o echipă, este un fenomen, o tăire, un simbol al orașului, alături de care ar trebui să ne unim forțele pentru a fi din nou la înălțime, așa cum îi stă bine unui vultur galben-albastru”, a declarat ing.Vasile Jugărean, directorul general al companiei Jifa. Alături de BC CSU Sibiu vine și Electromec, companie care s-a declarat mândră să fie partener al echipei noastre din Liga Națională de Baschet.

”Din dragoste pentru sport ne mândrim că putem susține o echipă energică și atât de iubită de către sibieni și nu numai”, au declarat reprezentanții conducerii S.C. ELECTROMEC S.A. După parteneriatul cu NTN-SNR Rulmenți, parafarea înțelegerilor legate de sprijinul financiar al celor de la Jifa și Electromec, vine să ne întărească ideea că mediul privat iubește baschetul și se implică în comunitatea sibiană.

”Suntem onorați de faptul că o companie care a venit alături de noi sezonul trecut, a decis să continue colaborarea. Este limpede că parteneriatul a fost unul benefic ambelor părți și le mulțumim celor de la Jifa că ne sprijină și în sezonul acesta. De asemenea, cei din conducerea Electromec sunt și ei, de anul accesta, parteneri de nădejde ai echipei noastre, și nu mă refer strict la partea financiară. I-am simțit alături de noi și cu sufletul și asta cred că este cel mai important. Sunt convins că spiritul CSU i-a convins. Suntem deciși ca împreună să facem lucruri minunate pentru baschetul sibian și să creștem și mai mult performanța acestei echipe atât de iubite de noi toți”, a spus Horațiu Floca, drector BC CSU Sibiu.

JIFA este o societate comercială fondată în 2005, cu capital integral privat care și-a propus inca de la început să acționeze în scopul protejării mediului înconjurător. Având ca motto ,,Noi chiar ne dorim o Românie mai curată !”, misiunea JIFA este de a pune la dispoziţia clienţilor săi experienţa şi capacitatea de îndeplinire a cerinţelor acestora, pentru a oferi soluţii adaptate cerinţelor atât prezente, cât şi viitoare. JIFA a dobândit experienţa necesară în colectarea, tratarea, ambalarea şi transportul deşeurilor industriale, depozitarea temporară şi predarea acestora operatorilor autorizaţi în vederea eliminării finale. Deasemenea, o altă parte a activității constă în executarea de lucrări de ecologizare arii contaminate (soluri și hale industriale contaminate), vidanjare, curăţare și ecologizare ansamble industriale contaminate (habe și rezervoare de depozitare substanţe/deşeuri periculoase, separatoare de hidrocarburi, etc). De asemenea, in cei peste 10 ani de activitate, JIFA s-a implicat activ, material și financiar, în proiecte derulate de către diverse instituții, care își desfășoară activitatea în domeniul protecției mediului, cum ar fi O.N.G.-uri, instituții școlare din învatamantul preuniversitar din jud. Sibiu.

ELECTROMEC a fost înființată în anul 1994 prin reorganizarea subunităților din cadrul Regiei Autonome a lignitului Târgu Jiu. În prezent societatea este privată, capitalul societății fiind mixt româno – german, cu sediul în localitatea Schitu Golești, judetul Arges. Firma are ca obiect principal de activitate producția de confecții metalice și componente ale structurii metalice, respectiv producția de containere. Societatea a continuat să doteze fabrica cu echipamente și utilaje de ultimă generație, astfel că în scurt timp s-a reușit fabricarea unei game foarte largi de produse, cum sunt: containere Abroll, Skipp containere, containere basculabile, eurocontainere metalice zincate cu capacitatea de 1,1 mc, office containere.

About the author: istvan_bertalan

CEO & FOUNDER MEDIAŞ NEWS

Adaugă un comentariu