Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Un alt fel de maraton: două zile de discuții despre filme cu Jameson Film Talks 

Jameson Film Talks

V-am obișnuit cu foarte multe evenimente sportive de tip maraton, fiecare unic în felul său. Niciunul, însă, nu a fost așa cum urmează să fie cel despre care vreau să vorbim azi: un maraton de două zile de discuții live despre filme, în cadrul emisiunii Jameson Film Talks realizată la Cluj cu ocazia festivalului TIFF.

Timp de două zile, pe 3 și 4 iunie iubitorii de film sunt așteptați pe pagina de Facebook Jameson Irish Whiskey, unde va fi transmis live Jameson Film Talks. Evenimentul aduce regizori, actori și pasionați de film în fața camerelor, pentru o serie de interviuri live din cadrul celei de-a 15-a ediții TIFF, cel mai mare festival dedicat filmului de lung metraj din România.

Moderatorii Cristian China Birta și Andrei Vulpescu vor pune întrebări și vor schimba impresii despre proiecțiile din cadrul TIFF și nu numai, împreună cu invitați consacrați din lumea filmului. Alături de ei va fi și Cristina Bazavan, invitat special permanent Jameson Film Talks.

Studioul Jameson Film Talks va fi amplasat la Charlie Pub, în centrul orașului Cluj Napoca și va însemna 12 ore de streaming video prin Facebook Live, direct de la TIFF. Cinefilii pot urmări transmisiunea live pe pagina de Facebook Jameson Irish Whiskey și se pot alătura discuțiilor folosind hashtagul #JamesonFilmTalks!

Jameson Film Talks este un proiect realizat de Jameson și Kooperativa 2.0.

Adaugă un comentariu