Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

INTER PETRILA SE REUNEȘTE PE 1 AUGUST 

inter-petrilaStabilită iniţial pentru data de 3 august, ziua de reunire a lotului petrilean a fost mutată pentru sâmbătă, 1 august.

Cum şi la Inter sunt probleme, cauzate de plecarea mai multor fotbalişti la muncă în străinătate, oficialii clubului aşteaptă să vadă care sunt jucătorii disponibili pentru noul început de campionat din 22 august.

Primul antrenament de după vacanţă nu va fi unul intens, ci mai degrabă unul uşor, de revenire. În acest sens, zilele astea se munceşte la finalizarea terenului de fotbal-tenis, teren care va putea fi inaugurat în prima zi de antrenament a Interului.

La reunirea lotului petrilean, antrenorul Aurel Moldovan, nu va putea conta pe Kalai, Duma sau Bocu, aceştia fiind plecaţi în străinătate, cu mari şanse să lipsească chiar şi în primele 4 etape ale Ligii a IV-a hunedorene.

A transmis: Iulian OPRIŞ
A consemnat: Daniel BOLOG

About the author: InfoPetrila

Radar sportiv hunedorean realizat cu sprijinul redactorilor de sport din presa scrisa a judetului Hunedoara. Webmaster – www.infopetrila.ro , site-ul comunității din orașul Petrila, Hunedoara. © Petrila, Daniel Petru Bolog.

Adaugă un comentariu