Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Au început înscrierile la URBATLON, provocarea electrizantă a verii 

Pentru toți cei care au poftă mare de distracție, dorința de a simți adrenalina pulsând în vene și de a explora propriile limite prin mișcare, s-a dat startul înscrierilor la cursa URBATLON 2016!

Cea de a III-a ediție a acestei aventuri urbane energizante vine să vă provoace spiritul sportiv într-o formulă unică și distractivă, accesibilă oricui e gata să dea curs acestei noi invitații, menită să creeze experiențe și amintiri frumoase pentru toți participanții, fie concurenți sau susținători.

Pe 11 iunie, URBATLON cheamă la start toți pasionații de mișcare pentru a se bucura de porții maxime de adrenalină și distracție în super cursa de alergare cu obstacole, desfășurată într-un spațiu cu o simbolistică sportivă aparte, Arena Națională din București.

Evenimentul va avea o atmosferă specială, susținută de ritmuri muzicale alerte, iar îndemnul la acțiune va fi dat prin defilarea echipelor din companii, cluburi sportive și grupuri de amatori de mișcare care doresc să își manifeste împreună pasiunea pentru un stil de viață activ. Lor li se vor alătura toți concurenții prezenți la cursă pentru a da startul aventurii urbane.

urbatlon

Provocarea lansată de URBATLON, la cea de a III-a ediție, este aceea de a parcurge un traseu de alergare de 5 kilometri pe parcursul căruia sunt creionate 9 probe sportive dinamice, regândite în acest an astfel încât să ofere noi surse de distracție și de energie explozivă pentru toți participanții. Startul în cursă se va da din fața intrării în Arena Națională, de pe aleea principală, iar toți concurenții vor porni în valuri pe traseu.

Prima probă constă într-un slalom rapid la Warm-up Check-in by eJobs, urmat de Labirintul by DPD, apoi fiecare concurent își va testa rezistența la atelierele energizante Work & Fun by World Class România. Forța și agilitatea vor fi exersate în zona de bare la înălțime însă, cu ajutorul unor tips & tricks, toți vor depăși cu bine proba pentru că… Show must go on și imediat vor avea ocazia să descopere grandoarea stadionului la Asaltul Arenei by MPG.

Odată cucerit ringul Arenei e timpul să… Jump & Fun by Toortitzi, unde simpaticul elefant Manole e pregătit să dea un impuls de energie tuturor. Saltul sprinten și talentul la escaladă vor fi utile pentru că urmează noi provocări la Blocaj în trafic by Kiss FM și Piramida by Carrefour. Pe ultima sută de metri și pentru un final plin de surprize participanții se vor bucura de Happy Moves by Coca-Cola!

Prin cursa URBATLON din acest an, MPG vă invită să descoperiți propria persoană, limitele voastre fizice și să trăiți sentimentul de învingător atunci când treceți linia de Finish, dar mai ales să descoperiți energia pozitivă uriașă emanată de participanții la un eveniment sportiv necompetitiv, la care oricine poate lua parte. Vă invităm să trăiți bucuria de a fi activ și să vă distrați prin mișcare alături de oameni cu spirit frumos!

URBATLON-probe 8

Înscrierile la cursa cu obstacole se realizează pe plaftorma RUNFEST, un spațiu modern dedicat comunității alergătorilor amatori din România, dar și de peste hotare, în care evenimentul URBATLON a fost integrat începând din acest an.

Fiecare concurent trebuie să își facă un cont de membru pe www.runfest.ro, profilul personal fiind gratuit, și să se înscrie apoi în pagina dedicată evenimentului.  Înscrierile la URBATLON sunt deschise online pe www.runfest.ro până pe 8 iunie, iar până la jumătatea lunii mai este valabil prețul minim de participare.

Accesul concurenților este permis începând cu vârsta de 12 ani. Pe tot parcursul traseului vor fi membri ai echipei de organizare și voluntari, care vor da indicații și vor ajuta concurenții să depășească obstacolele, iar experiențele pline de energie din cursă vor fi imortalizate în mii de fotografii.

Surse foto: URBATLON, Marius Furceanu, Ana Dumbară, Cristian Păunică.

Adaugă un comentariu