Tu faci știrile!|duminică, iulie 22, 2018

HOSPICE Casa Speranței a dat startul înscrierilor pentru Maratonul București 

HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței participă și anul acesta, pe 9 octombrie la Maratonul București Raifeissen Bank ca organizație beneficiară. Alergătorii se pot înscrie prin intermediul http://team.hospice.ro/ la una din cele patru curse, susținând astfel serviciile de îngrijire paliativă oferite de fundație copiilor și adulților care suferă de boli incurabile.

2016 este ce de-al nouălea an în care organizația se alătură celui mai mare eveniment sportiv din Capitală, organizat de Bucharest Running Club. La ediția din 2015, au participat peste 500 de alergători, dedicând efortul lor pacienților afectați de un diagnostic necruțător, iar fondurile strânse cu aceasta ocazie au depășit 60.000 de euro.

Cei care doresc să alerge la maraton în cadrul Team HOSPICE o pot face completând un formular pe http://team.hospice.ro/. Alergătorii pot susține organizația strângând fonduri prin intermediul platformei de fundraising Galantom. De asemenea, companiile pot susține organizația prin sponsorizări sau pot suporta taxele de înscriere ale propriilor angajați.

Anul acesta, mesajul Team HOSPICE se concentrează pe ideea de echipă în care toți alergătorii sunt câștigători pentru că aleargă pentru o cauză comună, depășindu-și recordul personal de bunătate, datorită efortului de susținere a serviciilor de îngrijire paliativă.

Înainte de concurs, alergătorii Team HOSPICE vor fi invitați să completeze online un chestionar pe baza căruia va fi calculat un „indice personal de bunătate”, iar în ziua cursei, la cortul HOSPICE din Piața Constituției, vor primi câte o „diplomă de bunătate” personalizată.

Adaugă un comentariu