Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

HOSPICE Casa Speranței organizează cea de-a opta ediție a crosului „Aleargă TU pentru EI!” 

HOSPICE

HOSPICE Casa Speranței organizează cea de-a opta ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, sâmbătă, 9 iulie 2016, pe Aleea de sub Tâmpa (Aleea Tiberiu Brădişteanu), din Brașov.

Competiția reprezintă o modalitate de susținere pentru cei angajați într-o cursă mult mai dificilă și, de multe ori, nedreaptă, cursa cu o boală incurabilă. Crosul se desfășoară pe patru lungimi de traseu:

  • Cursa Martinel (600 m): pentru participanții cu vârste până la 7 ani. Taxa de înscriere este de 25 de lei.
  • Cursa Aerotec (2 km): pentru participanții cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani. Taxa de înscriere este de 25 de lei.
  • Cursa Populară (4 km): pentru participanții cu vârste peste 15 ani. Taxa de înscriere este de 40 de lei.
  • Cursa Miele (10 km): pentru participanții cu vârste peste 18 ani. Taxa de înscriere este de 50 de lei.

 

Cei care doresc să se înscrie în competiție o pot face online, pe site-ul HOSPICE (http://www.hospice.ro/cros/), până în 6 iulie, ora 23.00. Cei care se înscriu, achitând taxa până la data de 26 iunie, beneficiază de o reducere de 5 lei.

Companiile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face înscrierea. Familiile (minim 2 adulți) care iau parte la cros beneficiază de gratuitate pentru unul dintre copii.

Înscrieri în competiție vor avea loc și în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, pe Aleea de sub Tâmpa, însă pentru alergătorii care se înscriu la fața locului, organizatorii vor distribui kit-uri de participare doar în limita stocului disponibil. Toate informațiile referitoare la înscrieri sunt disponibile pe site-ul fundației sau la numărul de telefon 0728130076.

Competiția pune la bătaie premii valoroase pentru alergătorii care încheie cursele pe primele trei locuri, dar și premii surpriză pentru concurenți și spectatori, la o tombolă la care prețul biletului este 5 lei.

Toți participanții vor primi un voucher pentru un serviciu medical gratuit oferit de Hiperdia. În mod special, în acest an, copiii au tratament preferențial. Toți alergătorii cu vârste până la 15 ani vor primi în kit-ul de participare un joc educativ de la Edu Class.

HOSPICE

Adaugă un comentariu