Tu faci știrile!|joi, iunie 21, 2018

Happy Run are loc duminică, 7 iunie, în Parcul Herăstrău 

Fundaţia Renaşterea organizează Happy Run, o cursă parteneră Race for the Cure, în care se aleargă în scopul strângerii de fonduri pentru prevenirea cancerului de sân. Susţinută de fundaţia Susan G. Komen, cursa este deschisă tuturor celor care vor să contribuie la lupta împotriva cancerului de sân indiferent de vârstă sau condiţie fizică.

Evenimentul Happy Run vine în întâmpinarea participanţilor cu trei probe diferite:
Cursa alergătorilor (5 km): Cursă cu premii pentru primele 5 locuri per categorie.
● Fun Run (5 km): Plimbare/ marş rapid cu premii pentru echipe.
● Short walk (1 km): O plimbare pentru celebrarea învingătoarelor în lupta cu cancerul.

Oamenii se pot implica în iniţiativa Fundaţiei Renaşterea în mai multe feluri:
Participi: Poţi să te înregistrezi pentru a alerga sau a merge 5 km sau 1 km cu familia şi prietenii tăi, poţi să îţi faci o echipă şi să susţii campania împreună cu colegii.
Donezi: Donezi cât consideri sau alegi unul dintre pachetele de donaţii. O donaţie înseamnă mai mult decât suportul tău pentru lupta împotriva cancerului de sân, înseamnă chiar vieţi salvate.
Devii fundraiser: Cu alte cuvinte, ai propria ta pagină de fundraising în care promovezi proiectul, pe care o poţi distribui în cercul tău de prieteni.

În România 1 din 6 femei este diagnosticată cu cancer de sân în fiecare an. Cea mai eficientă metodă în lupta cu cancerul de sân este depistarea cestuia în stadiul incipient. Race for the Cure e mai mult decât o cursă, este cel mai mare eveniment de informare şi strângere de fonduri pentru cancerul de sân din lume. Evenimentul la care participă anual peste 1,6 milioane de oameni în 150 de curse, în intreaga lume este prezent pentru prima oară în România, alături de Fundaţia Renaşterea.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare puteţi accesa următorul link: https://comunitate.fundatiarenasterea.ro/happy-run—race-for-the-cure-1. De asemenea, evenimentul are şi o pagină specială de Facebook:  https://www.facebook.com/FundatiaRenasterea?fref=ts.

Facebook cover

Adaugă un comentariu