Tu faci știrile!|luni, iunie 18, 2018

Hai pe 14 iunie să alergi pentru copiii și adulții cu boli incurabile 

AFIS-CROS---MIELE-si-HIPERDIA-si-PARTENERIÎn 2014 suntem la a şasea ediţie a Crosului „Aleargă TU pentru EI!”, o iniţiativă marca HOSPICE Casa Speranţei care doreşte să-i determine pe oameni să ajute în timp ce se distrează la o cursă de alergare.

Competiția este de tradiție în Brașov și adună de fiecare dată sute de participanți din întreaga țară. Crosul „Aleargă TU pentru EI!“ reprezintă o modalitate de susținere pentru cei angajați într-o cursă mult mai dificilă și, de multe ori, nedreptă. Participanții la cros sunt încurajați să aducă sau să creeze ad-hoc mesaje de susținere pentru copiii și adulții cu boli incurabile.

Vor fi patru lungimi de traseu:

1. Cursa copiilor (până la 7 ani) pe o distanţă de 600m. Taxă de înscriere: 15 lei
2. Cursa juniorilor (7 – 15 ani) pe o distanţă de 2km. Taxă de înscriere: 15 lei
3. Cursa populară (peste 15 ani) pe o distanţă de 4km. Taxă de înscriere: 35 lei
4. Cursa Miele (peste 18 ani) pe o distanţă de 10km. Taxă de înscriere: 45 lei.

Companiile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face înscrierea. Familiile (minim 2 adulți) care iau parte la cros beneficiază de gratuitate pentru unul dintre copii.

Cei care doresc să participe la Crosul „Aleargă TU pentru EI!“, se pot înscrie online pe www.hospice.ro/cros-2014-brasov până joi, 12 iunie 2014, ora 23.00, sau în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, la locul de desfășurare a competiției. Alergătorii, care se înscriu online, pot opta pentru a deveni și fundraiseri pentru HOSPICE, demarând acțiuni de strângere de fonduri în rândul cunoscuților, prietenilor și rudelor. Cei care doresc să îi susțină pe alergătorii-fundraiseri o pot face prin donații pe platforma www.galantom.ro.

Ce zici, ne bazăm pe tine?

Adaugă un comentariu