Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Fox Trail Half Marathon se întâmplă pe 28 august în Băneasa 

fox trail half marathon

Bucharest Fox Trail Half Marathon are loc duminică, 28 august începând cu ora 09:00. Evenimentul de alergare, aflat la ediția a 4-a, va oferi o adevărată oază de relaxare tuturor amatorilor de distracție prin sport, iar sutele de participanți vor putea să se bucure de cros pe patru trasee croite în pădure, cu lungimi de la 2,5 km până la 21 de km, adaptate tuturor abilităților.

La ora 09:00, primii care vor alerga la crosul Runfest – Bucharest Trail Half Marathon vor fi cei mici, cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, a căror înscriere în eveniment este gratuită în limita a 250 de locuri. Gabriela Szabo, în calitate de ambasador al sistemului Runfest, dedicat amatorilor, va da startul celor mici și îi va încuraja să își manifeste libertatea de mișcare în natură.

La ora 10:30 vor pleca în curse, în mai multe valuri, concurenții înscriși pe traseele Scurt – 5 km, Standard – 10 km și Epic – 21 km. Pe traseele crosului Bucharest Fox Trail Half Marathon, susținut de Barilla și prezentat de Persil, se vor desfășura în total 32 de curse de alergare mult apreciate de sportivii amatori, acestea reușind să îmbine în mod inspirat liniile lungi și late din inima pădurii Băneasa cu single trackurile dinamice de la marginea sa, iar fiecare iubitor de mișcare va avea ocazia să trăiască experiența unui adevărat cros.

Până în prezent, peste 730 de alergători au dat curs invitației la mișcare în natură lansată de Runfest la Fox Trail Half Marathon. Înscrierile continuă însă și în zilele următoare fiind deschise online până miercuri, 24 august, inclusiv, pe pagina dedicată evenimentului de pe www.runfest.ro.

Toți participanții vor primi pachete de concurs atractive, iar cei mai rapizi vor fi premiați cu produse asigurate de MPG și de sponsorii și partenerii evenimentului. La acestea se adaugă numeroasele servicii ale competiției și atmosfera plină de energie și voie bună, sub amprenta Sportainment specifică evenimentelor Runfest.

Cu această ocazie, RUNFEST sprijină campania ”Donează o șansă la viață!”, a cărei ediție cu numărul 4 se va lansa în cadrul evenimentului de alergare pe 28 august. Organizată de către Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice (RNDVCSH) împreună cu MPG, coordonatorul proiectului Runfest, campania este dedicată conștientizării importanței de a ne menține sănătatea la un standard ridicat și de a avea un stil de viață activ.

Campania este susținută de Ministerul Sănătății și va implica activități sportiv-recreative, dar și activități de informare și sensibilizare a persoanelor sănătoase cu vârste între 18 și 45 de ani, care se pot înscrie pentru a deveni donatori voluntari de celule stem hematopoietice.

Cursele de alergare pentru cei mici, din cadrul Runfest – Bucharest Fox Trail Half Marathon, vor fi dedicate promovării Zilei Mondiale a Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice, din 17 septembrie. La start, membrii familiilor sunt invitați să se alăture copiilor înscriși în competiție și să alerge pentru a susține campania “Donează o șansă la viață!”.

La finalul curselor, toți copiii vor fi răsplătiți cu medalii. Totodată, părinții micilor alergători vor primi tricouri personalizate cu sigla Zilei Mondiale a Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice. Eforturile campaniei ”Donează o șansă la viață!” vor fi susținute și de campioana olimpică și mondială Gabriela Szabo, în calitate de ambasador.

Afis RUNFEST-FOX TRAIL Half Marathon Baneasa 19082016

Adaugă un comentariu