Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Fotbal. Fluier final in campionatul judetean de fotbal – Liga a IV – a Hunedoara 

Iacătă s-a lăsăt cortina peste sezonul fotbalistic din campionatul judeţean de fotbal, sezonul 2014 – 2015, liga a IV -a hunedoreană. A fost un sezon extraordinar, cu meciuri de ligă care s-au clasat net superior în competiţii sportive pe care am putea să le numim profesioniste, cu sportivi talentaţi şi, de cele mai multe ori, nemotivaţi material dar motivaţi competiţional.

La final se fac clasamente, se felicită câştigători astfel încerc şi eu să fac în acest material în care voi începe prin a felicita echipa fruntaşă a clasamentului, CNS Cetate Deva care s-a calificat pentru barajul de Liga a III – a.

CNS Cetate Deva

Sursa foto: Servus Press Hunedoara

Săptămâna viitoare, devenii vor afla și adversarul pe care îl vor întâlni în dubla manșă din barajul pentru promovarea în Liga a treia.

În liga a IV – a s-au remarcat sportivi, cum ar fi: Pribac şi Suciu (Cetate Deva), Dolha şi Bocu (Inter Petrila), Pepenar şi Pisoiu (Şoimul Băiţa), Moldovan şi Brânduşa (Hercules Lupeni) şi alţii. Un top zece al golgheterilor acestui sezon îi clasifică astfel:

TOP-GOLGHETERI-SENIORI-LIGA-IV-HD

 

Fac o paranteză in topul golgheterilor, fiind un aprig susţinător al echipei petrilene şi vă ofer clasamentul golgheterilor Inter Petrila, o echipă care, trecând peste toate greutăţile acestui sezon, a reuşit cea mai bună performanţă, ocupând lucul IV în clasamentul final:

TOP-GOLGHETERI-SENIORI-INTERPETRILA

Cu respect, Daniel Bolog. La revedere, în sezonul 2015 – 2016.

About the author: InfoPetrila

Radar sportiv hunedorean realizat cu sprijinul redactorilor de sport din presa scrisa a judetului Hunedoara. Webmaster – www.infopetrila.ro , site-ul comunității din orașul Petrila, Hunedoara. © Petrila, Daniel Petru Bolog.

Adaugă un comentariu