Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

FOTBAL. ADRIAN DOLHA, GOLGHETERUL VĂII JIULUI 

Finalul competitţiei Ligii a IV-a hunedorene mai vine cu o premieră, iar în atenţia cititorilor il aducem de această dată pe Adrian Dolha, principalul marcator al echipei Inter Petrila.

DOLHA

Adrian Dolha – CS Inter Petrila

 

Perseverenţa de care dat dovadă la fiecare meci i-au adus tânărului fotbalist din Petrila titlul de golgheter al echpei, reuşind în acest sezon un număr de 20 goluri, cu 11 goluri marcate doar în returul competiţiei.

Podiumul echipei de pe Jiul de Est este completat de Alin Bocu, cu 14 reuşite şi Adrian Duma, cu 7 goluri, însă meritul este al întregii echipe. Împreună au pus umărul la treabă pentru ca echipa să obţină cea mai bună clasare a ultimilor ani.

Alin Bocu, Adrian Dolha si Adrian Duma

Alin Bocu, Adrian Dolha si Adrian Duma

De asemenea, în topul golgheterilor Ligii a IV-a hunedorene, Dolha ocupă locul 4 şi este fotbalistul cu cea mai bună clasare din Valea Jiului. În acest top, primele locuri sunt deeţinute de Adrian Pribac de la CNS Cetate Deva cu 45 de goluri marcate, Constantin Alexandru, fotbalistul celor de la Aurul Certej, cu 23 de reuşite şi Pepenar Adrian de la Şoimul Băiţa, cu 21 de goluri înscrise în acest sezon.

Sursa foto : Adrian Dolha, Daniel Bolog

Articol semnat: Iulian Opris, Avantul Liber.

About the author: InfoPetrila

Radar sportiv hunedorean realizat cu sprijinul redactorilor de sport din presa scrisa a judetului Hunedoara. Webmaster – www.infopetrila.ro , site-ul comunității din orașul Petrila, Hunedoara. © Petrila, Daniel Petru Bolog.

Adaugă un comentariu