Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Finala Players Championship va fi transmisă live pe Eurosport 

Players Championship

Ultimul act al turneului de snooker din Manchester are loc duminică și va fi transmis live pe canalele Eurosport.

Startul finalei Players Championship va fi transmis în direct pe Eurosport 2, duminică de la ora 15.00. Apoi, de la 17.00 transmisiunea se va muta live pe Eurosport 1. Sesiunea de seară e programată la ora 21.00 și va fi transmisă de asemenea pe Eurosport 1. Lupta pentru trofeul turnului din Manchester se vede live online pe Eurosport Player.

Până să aflăm care vor fi cei doi finaliști, Eurosport 2 transmite zilnic, începând cu ora 15:00 partidele din cadrul Players Championship, iar apoi seara de la 21.00 acestea vor fi pe Eurosport 1.

Fără vreun titlu major din 2014, Judd Trump s-a calificat în optimile de finală după o victorie clară contra lui Martin Gould, scor 4-1. Pentru un loc între ultimii 8 jucători ai turneului, Trump va juca împotriva lui Ali Carter, englezul de 36 de ani trecând tot cu 4-1 de Graeme Dott.

Tot în startul competiției a avut loc și de o răsturnare de scor extrem de interesantă: condus cu 0-2, Michael White a luat 4 jocuri la rând și l-a învins pe Luca Brecel, fiind acum foarte aproape de a-și păstra poziția a 15-a în topul mondial. Pentru White urmează însă un meci foarte dificil contra lui Ding Junhui, chinezul care a arătat o formă excelentă în partida câștigată cu 4-1 contra lui David Gilbert.

Adaugă un comentariu