Tu faci știrile!|luni, iunie 18, 2018

Echipa „Old Boys” este campioana zonei București Vest în Turneul Local Cupa Prieteniei Bergenbier 

Cupa Prieteniei Bergenbier - etapa locala Bucuresti Vest

Între 22-24 mai, Piața George Enescu din Capitală a devenit centrul fotbalistic al orașului, găzduind meciurile zonei București Vest din Turneul Local. Cele 32 de echipe calificate au jucat fotbal de zile mari și s-au întrecut pentru a trece mai departe în etapa superioară a Cupei Prieteniei Bergenbier. Old Boys, echipă care a concurat și la ediția din 2014, au fost cei care au reușit să-și învingă oponenții și să câștige Turneul Local de Vest.

Vineri, 22 mai, cele mai bune echipe de prieteni au luat startul în Cupa Prieteniei Bergenbier, cea mai mare competiție de fotbal dedicată amatorilor. Timp de trei zile, jucătorii au dat tot ce au avut mai bun pe terenconcurând cu gândul la marele premiu al competiției. Atitudinea pozitivă, fazele spectaculoase, spiritul prieteniei și cel de echipă, berea rece savurată după meciuri au transformat această etapă locală într-o mare ieșire de weekend cu prietenii.

Punctul culminant al competiției a fost reprezentat de semifinale și de meciul decisiv, finala disputată între echipele Old Boys și N.S.N . După un meci intens, băieții de la Old Boys s-au impus cu scorul de 4-0 în fața celor de la N.S.N. Primele 4 echipe care vor reprezenta Bucureștiul în etapa Turneeului Regional, care va avea loc la toamnă, sunt: Old Boys, campiona locală București Vest, N.S.N., finalista etapei, alături de Black Stars și Vulturii Nemiloși, ambele semifinaliste.

Rezultatele tuturor meciurilor sunt disponibile aici: https://cupaprieteniei.bergenbier.ro/cupa-prieteniei-bergenbier/in-orasul-tau/program/bucuresti-vest

Fotbalul între prieteni va continua și în această săptămână la București, începând de vineri, 29 mai, până duminică, 31 mai. În aceste zile se vor desfășura meciurile din cadrul etapei locale București Est. Echipele calificate în zona de Est promit să ofere goluri spectaculoase care să le întreacă pe cele înscrise de echipele din București Vest. Alte 32 de echipe vor lua startul în Cupa Prieteniei Bergenbier pentru a demonstra că merită să câștige marele premiu al competiției.

Tabloul de joc pentru București Est este disponibil aici:  https://cupaprieteniei.bergenbier.ro/cupa-prieteniei-bergenbier/in-orasul-tau/program/bucuresti-est

Adaugă un comentariu