Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

„DHL livreaza rugby”, proiectul care a trimis kitul de tag rugby în aproape 800 de școli din România 

DHL livrează rugby

799 de școli din țară au primit kituri de rugby tag prin proiectul „DHL livreaza rugby”, realizat de DHL împreună cu Federația Română de Rugby.

Alături de DHL, FRR își propune să aducă rugbyul acolo unde îi este locul,în sufletul oamenilor, pentru că rugbyul este un sport de iubit, de îmbrățișat, de practicat, indiferent de vârstă și de păstrat ca pe acel ceva de preț care te bucură, te sprijină, te dezvolta.

Înscriindu-se în seria acțiunilor de popularizare a rugbyului a Federației Române de Rugby, proiectul „DHL livrează rugby”, a trimis în 799 de școli din România kit-ul de tag rugby, folositor profesorilor care doresc să își îndrume elevii spre practicarea acestui sport.

Pe lângă tradiționalul balon de joc și centurile tag, kitul conține informații concentrate pentru pregătirea lecțiilor, într-un format ușor accesibil, toate dotările necesare pentru desfășurarea orelor în siguranța și în același timp în concordanță cu regulamentul jocului de rugby-tag, informații despre beneficiile jocului de rugby și perspectivele practicanților.

Cu ajutorul tuturor dascălilor care se vor îndrepta spre tag-rugby și al DHL, Federația Româna de Rugby dorește să deschidă tinerilor drumul drept către un stil de viață sănătos în primul rând, și pentru cei cu adevărat dedicați și talentați, către o carieră sportivă internațională.

kit

Ne adresăm dumneavoastră, dascălii, cei dintâi responsabili de formarea corectă a copiilor în mâinile cărora ne punem cu toții viitorul. Aveți o misiune dificilă, plină de provocări, din care uneori lipsesc suportul susținut, empatia, viziunea globala.

Tocmai de aceea, împreună cu partenerul DHL, am decis să venim în întâmpinarea eforturilor dumneavoastră, punându-vă la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru a deschide drumul rugbyului în instituția de învățământ în care activați.

Sportul cu balonul oval este o alegere potrivită atât din postura de dascăl, cât și din cea de simplu practicant, iar aceasta v-o pot spune cu toată onestitatea, nu ca președinte al Federației Române de Rugby, ci ca jucător pasionat, căpitan al naționalei. Impune o conduită aparte, promovează valori pe care ne dorim să le regăsim în societatea noastră – respect, solidaritate, fair-play, integritate, disciplină, formează caractere. Împreună, având la îndemână mijloacele potrivite, creștem frumos generațiile viitoare”, a declarat Haralambie Dumitraș, președintele Federației Române de Rugby.

DHL este un susținător al rugby-ului în întreaga lume, încă din 2011 când a devenit Partener Logistic Oficial al Rugby World Cup. Tot de atunci, DHL Express Romania susține dezvoltarea rugby-ului în România, prin parteneriatul cu Federația Română de Rugby.

Anul acesta am mai făcut împreună un pas important credem noi, prin inițierea proiectului „DHL livrează rugby”.  Ne dorim să atragem cât mai mulți copii către acest sport minunat, astfel încât performanța Stejarilor să continue peste ani și să readucem naționala României printre națiunile majore din rugby la nivel mondial„, a declarat Daniel Kearvell , Managing Director DHL Romania.

Adaugă un comentariu