Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Curse nocturne și atmosferă electrizantă la Bucharest After9Cross 

Bucharest After9Cross

Valuri de lumini și culoare au invadat vineri seara, 22 iulie, parcurile Titan și Alexandru Ioan Cuza din sectorul 3 al Capitalei la concursul RUNFEST – Bucharest After9Cross, susținut de Infinity Trophy și organizat de MPG!

Sute de participanți, în ținute strălucitoare și purtând accesorii fosforescente și luminoase, au pornit în mai multe curse de alergare în jurul lacului IOR începând cu ora 21:30, și au arătat că ne putem bucura de ore de distracție prin mișcare și pe timp de noapte, în mijlocul naturii.

Prima ediție a evenimentului RUNFEST – Bucharest After9Cross, susținut de Infinity Trophy, a oferit ocazia celor peste 1.500 de persoane prezente la eveniment, alergători, susținători și spectatori, un spectacol multicolor de lumini și de sunete și o atmosferă sportivă deosebită.

A fost o seară dedicată în întregime libertății de mișcare, plină de voie bună și de multă energie pozitivă, în care toată lumea s-a bucurat de porții bune de Sportainment marca MPG. Fiecare concurent a avut ocazia să alerge în curse de 6 sau de 9,5 kilometri, în ritmul propriu, relaxându-se sau dorind să cucerească podiumurile de concurs.

Rezultatele înregistrate de participanți pot fi găsite pe pagina competiției de pe platforma RUNFEST – www.runfest.ro, sau prin click aici.

Ținutele evenimentului, tricourile cu emblema RUNFEST – Bucharest After9Cross imprimată în nuanțe fluorescente și accesoriile Glow, ce au oferit un “look Glamour” participanților, au fost asigurate de Infinity Trophy, partenerul oficial al evenimentului.

Atmosfera distractivă a fost completată de ritmurile alerte de tobe ale membrilor Bălașa Percussion Group, care au răsunat toată seara energizând întreaga mulțime adunată în zona de Start a concursului. Toate momentele frumoase au fost imortalizate de fotografii prezenți la eveniment.

Printre cei care au captat tabloul strălucitor al acestei competiții în mii de imagini se numără Cătălin Tutunaru și Matei Moroldo, membri ai echipei F64. Imaginile surprinse vor fi încărcate în albume foto pe pagina Facebook Run Fest.

Adaugă un comentariu