Tu faci știrile!|duminică, iulie 22, 2018

Cum ar fi dacă ai putea retrăi cel mai frumos moment din viața ta? 

Vă mai aduceți aminte de nopțile de glorie în care ieșeam la Universitate și sărbătoream victoriile echipei naționale? Golurile lui Hagi, calificările Stelei, performanțele lui Bute sau, mai nou, ale Simonei Halep, toate reprezintă momente speciale pe care nu putem să le uităm.

Dacă e să-mi aduc aminte de un moment anume din sport, atunci în cap va începe să-mi răsune din nou vocea lui Costi Mocanu în acea seară memorabilă în care Steaua obținea victoria de neuitat de la Kiev, 4-1 în fața celor de la Dinamo. „Du-te, Dică, du-te!„, striga comentatorul protevist către decarul Stelei înaintea golului ce avea să închidă tabela. „Dică în fața lui 4 la 1!

Pornind de la sloganul Danone Cremosso – Gustul cremos al plăcerii, Danone Cremosso te invită să-ți povestești momentul favorit, oferindu-ți apoi șansa să îl trăiești pentru încă o dată.

Tot ce ai de făcut este să completezi formularul de mai jos cu momentul tău și să-l trimiți mai departe. Vei intra automat într-o tragere la sorți și vei avea șansa să câștigi unul dintre cele 7 vouchere în valoare de câte 300 de lei. Așadar, tu spui ce moment ai vrea să repeți, iar Danone Cremosso îți oferă 300 de lei care să te ajute să-l repeți.

De asemenea, dacă intri pe site-ul http://www.cremosso.ro/momentultau.html poți citi ce momente favorite au ceilalți participanți. Iar dacă ești blogger, pe Blogal Initiative avem o campanie la care poți câștiga, printre altele, un laptop.

Adaugă un comentariu