Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Cum a fost la Cernica in competitia Riders Club? 

riders club cernicaCei aproape 400 de participanti inscrisi la start in cursa Riders Club de la Cernica nu s-au lasat coplesiti de soarele puternic al ultimei duminici de aprilie si, in cautarea competitiei si a naturii, s-au aventurat pe solicitantul traseu conceput de Razvan Juganaru in Padurea Pantelimon/Cernica.

Mai putin strabatuta de pasionatii sportului cu pedale, Padurea Pantelimon/Cernica a oferit o iesire perfecta in natura, la doar cativa kilometri de Bucuresti, la Km 19 al autostrazii catre mare. Spre deosebire de evenimentul Riders Club din Padurea Baneasa, organizat in urma cu doua saptamani, traseul de la Cernica a fost mai solicitant, reprezentand o provocare serioasa pentru riderii inscrisi.

Traseul a strabatut 28 de kilometri de privelisti minunate atat din padure cat si de pe marginea lacului Branesti. Imbinand portiunile de drum cu single-trackurile tehnice de pe marginea lacului, concursul a oferit o experienta unica si relaxanta in mijlocul naturii, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati.

Primii ajunsi la start in cadrul fiecarei categorii de concurs (masculin /feminin), respectiv nivel de performanta (nivel 4-incepatori » nivel 1-profesionisti), au fost recompensati cu premii in valoare totala de 5000 de euro.

A fost premiata si participarea, cu medalii de finisher oferite tuturor celor care au reusit sa parcurga integral traseul, dar si cu cadouri pentru norocosii al caror numar de concurs a fost extras la tombola. Rezultate Riders Club Cernica, 28 aprilie Galerie foto Galerie video Evenimentul a fost al doilea din calendarul Riders Club, si este urmat, pe 25 mai, de o noua competitie in padurea Surlari – Moara Vlasiei.

Pe langa calendarul competitional care in 2013 insumeaza 5 evenimente in imprejurimile Bucurestiului si 10 in tara, Riders Club centralizeaza intreaga activitate a riderilor inscrisi in club (peste 1200 in mai putin de doua luni de la lansare) oferind istoricul participarii in competitii pe pagina personala si clasamente pentru fiecare categorie si nivel de performanta. Nivelurile sunt stabilite de la 4 la 1, unde 1 ii reprezinta pe sportivii de performanta, si 4 pe cei care abia si-au facut intrarea in lumea ciclismului amator.

Adaugă un comentariu