Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

CSU primește sâmbătă vizita celor de la U Cluj Napoca. În pauză, juniorii vor fi premiați 

csu-asesoft

Galben-albaștri joacă sâmbătă, de la orele 17:00, în Sala Transilvania, derby-ul Ardealului. Echipa lui Dan Fleșeriu speră să întoarcă rezultatul din tur, atunci când a pierdut la trei puncte diferență pe terenul celor de la U-BT. Partida va fi transmisă LIVE și pe DigiSport. Antrenorul principal Dan Fleșeriu speră ca elevii săi să facă un meci bun sâmbătă, deși în ultimele etape, mai mulți jucători ai CSU Atlassib Sibiu au suferit accidentări.

Ca și orice alt meci, mai ales la meciurile de acasă, încercăm să facem o figură frumoasă în fața propriilor suporteri. Știm că meciul cu Clujul este extrem de important, de fiecare dată, pentru suporterii sibieni și sper că vom și reuși să oferim o replică dură celor din Cluj care au, în sezonul acesta, o echipă care e favorită la jucarea finalei campionatului. Lotul nostru este în refacere, știu că toți jucătorii își doresc să joace, din păcate nu toți vor și putea, deși au făcut recuperare urmare a accidentărilor. Vom vedea exact la ora meciului pe cine ne putem baza. Indiferent cine va intra în teren, pot să vă pun că va da, cu siguranță,sută la sută pentru a câștiga meciul.

Orice meci alături de suporteri are cu totul altă savoare și altfel se trăiește. Indiferent că jucăm bine sau rău, ei ne pot salva sau ne pot împinge mai sus decât suntem la un momentdat. Dacă vor umple sala și vor face atmosferă așa cum ne-au obișnuit deja, nu pot face decât să ne ajute s câștigăm”, a spus Dan Fleșeriu. Kevin Hardy este optimist înaintea meciului cu Clujul. ”Cred că avem șansa să câștigăm cu Clujul. Au o echipă foarte bună, dar ne-am pregătit bine săptămâna aceasta și cred că sâmbătă vom fi pregătiți să facem o victorie. Știm că în tribună există o rivalitate mare între Sibiu și Cluj și sper ca toți fanii echipei noastre să vină la sală să ne susțină. Categoric avem nevoie de sprijinul lor pentru a reuși să câștigăm”, a spus Hardy.

În pauza meciului, juniorii CSU vor fi premiați

Așa cum a obișnuit, CSU Sibiu continuă și anul acesta tradiția la sfârșit de an și îi va premia pe juniorii echipelor pregătite de Alexandru Kovacs și Sandu Rubint. Tinerii baschetbaliști care au reprezentat anul acesta CSU Sibiu în competițiile naționale organizate de Federația Română de Baschet, vor primii cadouri din partea conducerii clubului și partenerilor Aria, Boromir și Feleacul. Peste 60 de tinere speranțe ale baschetului sibian, de la categoriile Under 14, Under 16, dar și cei care au participat în vară la campionatul de babybaschet, vor fi invitate în pauza meciului dintre CSU Atlassib Sibiu și U-BT Cluj Napoca, pe parchetul Sălii Transilvania, pentru a le mulțumi pentru munca și dăruirea de care au dat dovadă, de-a lungul acestui an.

About the author: istvan_bertalan

CEO & FOUNDER MEDIAŞ NEWS

Adaugă un comentariu