Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

CSU Atlassib Sibiu primește vizita celor de la Phoenix Galați 

Elevii lui Dan Fleșeriu joacă sâmbătă, 30 ianuarie 2016, de la orele 18:00, la Sala Transilvania, în compania celor de la Galați. Sibienii speră să repete victoria din tur, atunci când au câștigat meciul din deplasare împotriva elevilor lui Florin Nini, scor 78-64.

Înaintea meciului, Kevin Hardy și Dan Fleșeriu au făcut următoarele declarații: ”Pentru noi, meciul acesta este la fel de important, ca și celelalte. Avem nevoie de victorie, pentru a ne proteja avantajul terenului propriu și cred că suntem pregătiți, atât fizic, cât și mental, și cred că va fi un meci mare. Categoric, Galațiul are o echipă foarte bună și cu siguranță vor veni aici să încerce să facă o victorie, iar noi, sub nicio formă nu trebuie să le permitem acest lucru ”, a spus Kevin Hardy.

La începutul sezonului, am fi considerat acest meci ca fiind o înfruntare între două echipe care se bat pentru ultimele locuri în clasament. Între timp și Galațiul a făcut câțiva pași importanți, cel puțin în meciurile de acasă, au o echipă bună și sâmbătă, cred eu, va fi un meci echilibrat. Evident, pornim ca favoriți și avem nevoie de victoria aceasta pentru clasarea în primele 6. Ei au jucători cunoscuți în campionatul din România, cu experiență, pe care trebuie să îi respectăm și pentru care trebuie să ne pregătim cu atenție.

Sper să reușim să câștigăm ca și la Galați, deși acolo am fost conduși inițial, la diferență mare. Va trebui să fim puțin mai atenți la începutul meciului și să putem face încă o victorie pentru Sibiu. Suntem cu un moral bun, venim după victoria de la Tg. Jiu, suntem în creștere de formă și sper ca acest lucru să se vadă pe teren”, spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atassib Sibiu.

Meciul de sâmbătă se joacă în Sala Transilvania, cu începere de la orele 18:00, și nu va fi televizat.

About the author: istvan_bertalan

CEO & FOUNDER MEDIAŞ NEWS

Adaugă un comentariu