Tu faci știrile!|duminică, iulie 22, 2018

CSU Atlassib Sibiu, înfrângere cu Steaua 

Baschetbaliștii sibieni au încheiat meciul din a doua etapă a Ligii naționale de baschet masculin cu o înfrângere la capătul a 40 de minute de joc în compania Stelei CSM Eximbank. Scorul final al partidei a fost 60-76 (8-28, 21-17, 10-19, 21-12). Echipa lui Dan Fleșeriu nu a avut un început de meci așa cum și-ar fi dorit, reușit să înscrie puțin pe tabelă și lăsând adversarii să își asigure un avantaj considerabil. Sfertul doi însă nu a mai semnat deloc cu primele 10 minute de joc, astfel că sibienii au reușit să mai recupereze din diferență, însă nu a fost suficient pentru a se apropia de steliști. În partea a doua a meciului echipa noastră a continuat să lupte, dar la final, oaspeții au reușit să își adjudece meciul.

”Am intrat în acest meci extrem de timorați de valoarea adversarilor. Ne-au dominat la recuperări. În primul sfert, Cooper a făcut 5 sau 6 recuperări ofensive. Au marcat, în prima repriză, 22 de puncte din recuperări ofensive. Nu ai cum să câștigi un mecicând iei 22 de puncte, în 20 de minute, doar din recuperări. Apoi, ai noștri au arătat puțin mai bine în apărare, cu mai multă dorință și mai multă energie, și am reușit să revenim, de fiecare dată când ne cnduceau tare, la 10-12 puncte. Din păcate, la o asemenea echipă, dacă le dai avans, după 10 minute, nu ai cum să mai câștigi. Au o echipă valoroasă și le urez mult succes în Eurocup!”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu. Declarația completă o puteți urmări aici!

”Pentru noi a fost ultimul meci înaintea campaniei din Eurocup. A fost un meci cu presiune, dacă se poate spune asta, deși pentru noi fiecare meci este cu presiune, pentru că fiecare echipă își dorește să ne învingă. Veneam după o înfrângere acasă și era nevoie să arătăm o altă față. De asemenea, am reintegrat, în acest meci, doi jucători, Levente și Pankracije, care nu au mai făcut antrenamente de trei săptămâni- o lună. Am încercat să îi reintegrez, să le dau minute, iar acest lucru s-a văzut. Per total am făcut destule lucruri bune, am arătat atitudinea ți jocul pe care ni-l dorim în acest campionat, dar trebuie să fim mai atenți cu mingea”, a declarat Hristu Șapera, antrenorul Steaua CSM Eximbank. Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Hardy 20p, Gilbert și Paul câte 8p, Lalovic 6 p, Păun 4p, Tincu și Calotă 3p.

About the author: istvan_bertalan

CEO & FOUNDER MEDIAŞ NEWS

Adaugă un comentariu