Tu faci știrile!|luni, iunie 18, 2018

COPIII S-AU BUCURAT DE COMPETITIA CICLISTĂ A TOAMNEI TIMISORENE 

Copiii sub 14 ani, insotiti de parinti, frati, surori si prieteni, au putut lua parte sambata 31 octombrie 2015, de la ora 09:00, la Muzeul Satului Banatean, la concursul “junior bike MARATON TIMISOARA 2015” avand drept scop promovarea ciclismului in randul copiilor de varsta scolara, alaturi de petrecerea unei zile de toamna superba intr-un spatiu plin de istorie si natura. Proiectul bike MARATON TIMISOARA a fost organizat de Clubul Sportiv Tibiscus si este co-finantat de Consiliul Judetean Timis.

Concursul a avut loc in 31.10.2015, cu inscrieri intre orele 09:00-10:00 iar starturile s-au dat decalat incepand cu ora 10:00, separate pe categorii de varsta. De la ora 11:30 a avut loc premierea celor mai buni dintre cei buni si tombola. Toti cei aproape 100 de copii timisoreni ori din localitatile apropiate din judet, care au fost prezenti, au primit diplome si medalii, precum si apa, fructe si biscuiti. Nu s-a perceput taxa de participare ori taxa de inscriere iar parintii au avut acces in spatiul Muzeului Satului Banatean fara taxa de intrare. Vremea a fost excelenta pentru sfarsit de octombrie – rece dimineata apoi soarele stralucitor alaturi de emotiile competitiei au incalzit atmosfera si pe participanti.

Concursul a fost de tip open pentru toti copiii sub 14 ani inclusiv, acestia fiind clasificati si premiati separat pe categorii de varsta si de sex. Categoriile de concurs au fost sub 6 ani, 7-10 ani, 11-14 ani, separat baieti si fete. La fel s-au dat si starturile si la fel a fost si premierea, cei mai buni juniori primind pe podium cupa, medalie, diploma si articole sportive.

Traseele s-au intins exclusiv pe aleile din Muzeul Satului Banatean astfel: copii sub 6 ani – 1 tura x 500 m; copii 7-10 ani: 1 tura x 1.1 km; copii 11-14 ani – 2 ture x 1.1 km.

Organzarea si atmosfera de concurs au fost foarte bine primite de parinti si copii. Dovada stau comentariile de pe site-urile de socializare: „Multumim ! A fost foarte frumos !” ori “Foarte fain.. emotii mari pentru piticii nostri!”

Organizatorii – Clubul Sportiv Tibiscus din Timisoara, in parteneriat cu Muzeul Satului Banatean si Consiliul Judetean Timis – va multumesc tuturor pentru participare si va invita cu drag la urmatoarele evenimente.

Clasamente, imagini si alte detalii: www.ciclism.tibiscus.ro/jbmt/

Adaugă un comentariu