Tu faci știrile!|duminică, iulie 22, 2018

CONTRATIMPUL BANATULUI 2016 vine cu restricții de trafic în Timiș 

Evenimentul sportiv Contratimpul Banatului 2016 se va desfăşura cu startul din comuna Sânandrei în ziua de sâmbătă 11 iunie 2016, fiind o competiţie aflată la prima ediţie, o premieră pentru meleagurile bănăţene, adresat cicliştilor amatori şi profesionişti din ţară şi din străinătate, dorind astfel să promoveze sportul în general, ciclismul în particular, în rândul populaţiei de orice vârstă, organizat de Clubul Sportiv Tibiscus din Timişoara.

Concursul este o cursă de ciclism de şosea tip “contratimp”, care constă în parcurgerea contra-cronometru a unui traseu dus-întors de circa 40 km (Sânandrei – Carani – Bărăteaz – Gelu şi retur). Secretariatul concursului şi toate festivităţile legate de acest eveniment vor avea loc la Sânandrei. Concursul este înscris în calendarul competiţional 2016 şi este avizat de Federaţia Română de Ciclism (FRC) fiind etapă în Campionatul Road Grand Tour 2016, urmând a se va desfăşura sâmbătă 11.06.2016, intervalul orar 09.00 – 14.00, pe drumul DJ692, cu măsurile de siguranţă prevăzute de reglementările FRC şi ale Codului Rutier.

Evenimentul se desfăşoară cu sprijinul Primăriilor Orţişoara, Satchinez, Sînandrei şi Variaş, pe ale căror teritorii administrative se întinde traseul de concurs, al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Timiş, al Direcţiei pentru Administrarea Drumurilor şi Podurilor din cadrul Consiliului Judeţean Timiş, al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş şi Secţiilor de Poliţie Rurală Sânandrei şi Periam, al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă Timiş. Premierea sportivilor câştigători va fi asigurată cu ajutorul partenreilor noştri de la DECATHLON Timişoara. Tuturor celor menţionaţi anterior, Clubul Sportiv Tibiscus le mulţumeşte pentru sprijinul acordat.

Organizatorii doresc pe această cale să informeze publicul larg asupra desfăşurării acestei competiţii care presupune restricţii temporare de circulaţie pe DJ692 între Sânandrei şi Gelu în data de 11 iunie 2016 între orele 09-14.

Pentru mai multe detalii vă invităm să vizitaţi pagina evenimentului – www.ciclism.tibiscus.ro/cb/.

Adaugă un comentariu