Tu faci știrile!|duminică, iulie 22, 2018

Competiția Haiduci și Domnițe a fost reprogramată pentru 8 noiembrie 

Noua dată de desfășurare a concursului Haiduci și Domnițe a fost stabilită pentru duminică, 8 noiembrie, iar startul va fi dat din localitatea Moara Vlăsiei. Înscrierile online la aceasta competiție sunt deschise de miercuri, 14 octombrie, pe pagina evenimentului care poate fi accesata prin click aici.

În cazul în care unul dintre concurenții deja înscriși nu va putea lua startul în data nou anunțată pentru Haiduci și Domnițe, din motive obiective, acesta va putea beneficia în schimb de o înscriere gratuită la unul dintre evenimentele din calendarul Riders Club 2015 – 2016, cu eticheta RoC MPG Series, în condițiile descrise mai jos.

Care sunt pașii de urmat pentru a opta pentru un alt concurs:

  • Participantul în cauză va trebui să solicite acest lucru în scris și să aleagă alt eveniment din calendarul RoC MPG Series, fie din 2015, fie din noul an, la care dorește să participe. Acest lucru se va face doar prin intermediul Formularului de contact de pe site – http://www.ridersclub.ro/ro/contact, cu specificarea concursului ales: din acest an valabil fiind Maratonul Dunării, 25 octombrie 2015, Prundu, jud. Giurgiu, sau alt eveniment din calendarul Riders Club 2016, etichetat ca fiind RoC MPG Series, urmând să îl menționeze după lansarea acestui calendar.
  • Data limită de solicitare a reportării înscrierii pentru un alt eveniment din calendarul RoC MPG Series 2015 / 2016 este vineri, 16 octombrie, până la ora 18:00.
  • Ulterior completării formularului, participantul trebuie să returneze numărul de concurs, primit pentru competiția Haiduci și Domnițe, în perioada 19-21 octombrie, între orele 09:00 și 18:00, la sediul MPG.
  • După returnarea numărului de concurs, se va activa înscrierea gratuită pentru care participantul a optat și care poate fi folosită în calendarul de ciclism.

 

Rezervările realizate înainte de 8 octombrie a.c. rămân valabile, la prețurile la care au fost efectuate în momentul respectiv.

Totodată, concurenții înscriși deja în competiție, dar și cei care urmează să se înregistreze își vor putea ridica pachetele de concurs în zilele de 5 și 6 noiembrie a.c. de la sediul MPG, din București, iar informațiile noi le găsiți aici.

Adaugă un comentariu