Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Claudia Pavel aleargă la maratonul București pentru copiii și adulții cu boli incurabile 

Claudia Pavel

Cântăreața Claudia Pavel se antrenează intensiv zilele acestea pentru prima competiție de alergare din viața ei. Este o provocare personală importantă, mai ales că această participare are la bază susținerea unei cauze caritabile. Pe 9 octombrie, în cadrul Maratonului București Raiffeisen Bank, artista va alerga peste 10 kilometri la proba de ștafetă pentru a susține serviciile de îngrijire paliativă oferite gratuit de HOSPICE Casa Speranței copiilor și adulților care suferă de boli incurabile.

Susținerea oferită de artistă pentru HOSPICE merge însă și mai departe. Pentru că, pe 19 octombrie, va împlini 32 de ani, Claudia a decis să-și dăruiască ziua de naștere celor care se luptă cu un diagnostic necruțător. Pe contul său deschis pe platforma Galantom, cântăreața face apel la cei care ar dori să-i facă un cadou aniversar să doneze mai bine orice sumă de bani pentru îngrijirea paliativă a pacienților cu boli incurabile.

Nimic nu este mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. De aceea, pe 9 octombrie, în luna în care îmi serbez ziua de naștere, am acceptat provocarea de a alerga 10 kilometri la Maratonul București pentru HOSPICE Casa Speranței! Este o distanță lungă pentru mine și am emoții, însă cauza pentru care lupt mă va ajuta să o duc la bun sfârșit!” spune ea.

Ajută-mă să ajut!  Donează și tu pentru această cauză, pentru ca împreună să aducem un zâmbet pe fețele copiilor care, din păcate, se luptă zi de zi cu o boală incurabilă!” este apelul artistei către fanii ei.

Echipa „Cream Team” este formată din Claudia Pavel, Mirela Nemțanu (Director Executiv HOSPICE Casa Speranței), Maria Cristina Banu (Consultantul de brand și  PR al artistei) și Carmen Iorgulescu (Academia KEN).

Claudia s-a alăturat astfel altor personalități care și-au dăruit aniversarea pacienților HOSPICE strângând bani pentru îngrijirea paliativă oferită de organizație: Cristian Hrubaru (Rock FM), Liana Stanciu (Magic FM), Amalia Enache (Pro TV), Adelin Petrișor (TVR) și Ionuț Rădulescu (Trooper).

Team HOSPICE participă în acest an la Maratonul București Raiffeisen Bank cu 470 de alergători, care vor alerga pe 9 octombrie la una din cele patru probe (cursa populară, ștafetă, semimaraton și maraton). Peste 60 dintre aceștia au ales să susțină HOSPICE Casa Speranței prin intermediul unui cont de Galantom.

În Piața Constituției va lua startul și Ștafeta TVR pentru HOSPICE, formată din jurnaliști ai Televiziunii Române: Andreea Archip, Andra Soceanu, Mihai Rădulescu și Costin Deșliu.

Adaugă un comentariu