Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Ciprian Bălănescu a obținut al 12-lea titlu de campion național la duatlon 

Ciprian Bălănescu

Campionatul Național de Duatlon, organizat pe 27 martie în București, la care au participat 522 de sportivi, și-a desemnat câștigătorul. Ciprian Bălănescu, atlet sponsorizat de Herbalife România, a câștigat un nou titlul de campion național la duatlon la categoria elite, titlu pe care îl deține încă din anul 2005.

Ciprian a ocupat prima poziție a clasamentului după 5 kilometri de alergare, 20 de kilometri parcurși pe bicicletă și 2,5 kilometri de alergare, terminând cursa în 53 de minute și 48 de secunde, la o diferență de 2 minute și cinci secunde față de ocupantul locului doi.

„Începutul de sezon competițional mi-a adus al 12-lea titlu de campion național la duatlon. Emoțiile mă copleșesc întotdeauna, însă de fiecare dată sunt constructive. În primii doi kilometri de alergare m-am desprins încet de pluton și am început propria mea cursă, în care am alergat și am pedalat cu gândurile mele, fără presiune. Mă simt pregătit și încrezător că voi obține rezultate bune și pe plan internațional”, a declarat Ciprian la finalul competiției.

Conform datelor oficiale ale Federației Române de Trialon, numărul copiilor prezenți la start a crescut de aproape patru ori față de anul trecut. Astfel, la categoriile de copii 9-13 ani și cadeți, au luat startul 205 concurenți.

Din 2014, Herbalife Romania îl susține pe Ciprian în activitatea sa sportivă, oferindu-i un program de nutriție de înaltă performanță, creat special pentru nevoile unui triatlonist profesionist.

Adaugă un comentariu