Tu faci știrile!|joi, iunie 21, 2018

Castelul Bran, loc de start pentru crosul de 10 km în beneficiul Hospice 

Pentru că în urmă cu 10 ani a ieşit învingătoare din lupta cu leucemia, Amy Hardman a decis să dedice această victorie organizaţiilor în care sunt îngrijiţi pacienţii diagnosticaţi cu boli incurabile şi a celor care fac cercetare pentru tratarea cancerului.

Amy şi-a propus ca în fiecare lună a acestui an să parcurgă 10 km în alergare, de fiecare dată într-o altă ţară, pentru a atrage atenţia asupra persoanelor diagnosticate cu boli incurabile şi a nevoii acestora de a primi îngrijire specializată şi tratament.

Hospice Casa Speranţei este organizaţia din România pe care Amy doreşte să o susţină. Fundaţia a îmbrăţişat iniţiativa şi invită fiecare membru al comunităţii (de la copii de 6 ani până la adulţi de 80 de ani) să alerge pentru propriul „erou” care se luptă cu durerea, sau în memoria cuiva drag pe care îl poartă în suflet.

Participanţii sunt încurajaţi să îşi creeze propriile costume şi personaje, să devină eroii care parcurg cei 10 km dintr-o poveste a învingătorilor.

Startul se va da în curtea Castelului Bran în ziua de 28 martie 2015, ora 10:00, de unde se va alerga pe traseul Strada Valeriu Lucian Bologa – DC 51 – Baza pârtiei Bran Zănoaga – Strada Poarta – Strada Valeriu Lucian Bologa, cu întoarcere în curtea Castelului Bran.

Taxa de participare la crosul „10 km de poveste” este de 10 lei, alergătorii fiind încurajaţi să strângă bani din donaţii, pe care să îi ofere celor de la Hospice. Pentru înscrieri şi mai multe informaţii accesaţi www.hospice.ro/10km.

Cros-Castelul-Bran-Brasov-1426412756

One Response to Castelul Bran, loc de start pentru crosul de 10 km în beneficiul Hospice

  1. Pingback: Angela Gheorghiu și Andreea Răducan donează pentru Hospice Casa Speranței | Comunitatea din Bucureşti

Adaugă un comentariu