Tu faci știrile!|joi, iunie 21, 2018

Carrefour România a lansat colecția de echipamente sport semnată Helmuth Duckadam 

Carrefour România a lansat vineri, 22 ianuarie, exclusiv în rețeaua de hipermarketuri Carrefour, echipamentele sport cu atitudine de învingător semnate Helmuth Duckadam. Clienții Carrefour au ocazia de a participa la sesiuni de autografe susținute în hipermarketurile din București de însuși Helmuth Duckadam.   

“Carrefour a demonstrat întotdeauna că este un magazin dinamic, care oferă servicii de înaltă calitate clienților săi, iar lansarea acestei colecții nu face decât să întărească acest lucru. Sub sloganul „Atitudine de învingător”, colecția se adresează mai multor generații și gusturi, reușind totodată să îmbine confortul și stilul cu atitudinea de învingător”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing Carrefour România.

Carrefour propune clienților săi 8 modele de treninguri, dintre care 6 pentru bărbați și 2 pentru copii, dar și tricouri, șorturi și pantaloni de calitate pentru bărbați, create din materiale special concepute pentru a oferi performanță, toate produse în România. Clienții se vor putea bucura de echipamentele sport semnate Helmuth Duckadam la prețuri extrem de avantajoase. Articolele sunt disponibile în hipermarketurile Carrefour din toată țara, cu excepția Carrefour Vitan, Unirii, Oradea Lotus și Buzău .

Sesiunile de autografe cu Helmuth Duckadam vor avea loc în următoarele hipermarketuri Carrefour din București, conform următorului program:

  • Sâmbătă, 30 ianuarie ora 11:30 în Carrefour Colentina
  • Duminică, 31 ianuarie ora 11:30 în Carrefour Vulcan

Adaugă un comentariu