Tu faci știrile!|duminică, iulie 22, 2018

Campionii și iubitorii de mișcare aleargă împreună la Beach Run 

Triathlon Challenge, cel mai mare triatlon din Europa de Est şi Balcani, integrează anul acesta crosul popular “Beach Run” .

Sâmbătă, 5 septembrie, începând cu ora 18:30, promenada şi plaja din Mamaia se vor transforma în piste de alergare pentru iubitorii sportului! Distanţa de 4 km este accesibilă pentru orice vârstă şi nivel de pregătire şi cu toate că va exista un sistem de cronometrare, scopurile principale ale evenimentului sunt distracţia şi voia buna în familie şi alături de prieteni!

“«Beach Run» este un eveniment care işi propune să le ofere pasionaţilor se sport ocazia de a alerga împreună cu rudele, prietenii şi sportivii de top pe care i-au susţinut în timpul cursei de triatlon. Având în vedere că se va desfăşura pe malul mării, este un prilej de distracţie şi relaxare şi pentru turişti, localnici şi oricine işi doreşte să petreacă o sâmbată seară activă la mare!” a declarat Vlad Stoica, preşedintele acs smartatletic.

La cross vor participa şi sportivi de performanţă, precum Ciprian Bălănescu, campionul naţional la triatlon si duatlon.

În timpul zilei voi participa la Triathlon Challenge, proba olimpică, iar crosul de seară  va fi o alergare lejeră de refacere şi un prilej de a alerga alături de susţinatorii mei. Îi invit şi pe ceilalti concurenţi sa mi se alăture împreună cu familiile si prietenii!” a declarat Ciprian.

Ca la orice competiţie sportivă profesionistă, toţi concurentii vor primi kituri de participare ce conţin număr de participare, cip de cronometrare şi tricou tehnic de alergare. Toţi cei care trec linia de finnish  vor fi asteptati cu medalii.

Înscrierea se poate face online pe site-ul oficial www.trichallenge.ro/beachrun, taxele de participare fiind 30 şi 50 de lei în funcţie de opţiunea participantului de a achiziţiona sau nu tricou tehnic. Mai multe detalii despre “Beach Run” se găsesc pe site-ul competiţiei: www.trichallenge.ro/beachrun.

Adaugă un comentariu