Tu faci știrile!|joi, iunie 21, 2018

Bucharest Ultimate Frisbee Festival, 17-18 mai 

Primul turneu internaţional de Ultimate Frisbee organizat în Romania, 17-18 mai 2014

Asociaţia de Frisbee, în parteneriat cu Federaţia Română de Rugby organizează între 17-18 mai la Stadionul Arcul de Triumf, Bucharest Ultimate Frisbee Festival. Echipele care vor participa sunt Bucharest Revolution, Şoimii Patriei (Cluj-Napoca), Shopski Sofia şi Bucureşti Ultimatum.

Evenimentul îşi doreşte să promoveze sportul Ultimate Frisbee şi să pună în valoare echipele din Romania şi nu numai. Dorinţa organizatorilor este ca Ultmate să se propage printre bucureştenii dornici de mişcare şi de a practica un sport recunoscut la nivel internaţional.

Acest proiect este primul din seria de iniţiative naționale pe care Asociaţia de Frisbee îşi propune să le implementeze pentru a răspândi practicarea sportului Ultimate Frisbee în România.

Campionatul din Bucureşti va cuprinde pe lângă meciurile oficiale şi 2 zile de activităţi pentru public (ateliere de iniţiere, concursuri, momente speciale) Duminica, 18 mai 2014, incepând cu ora 11 vor avea loc concursuri cu premii pentru spectatori şi o competiţie de abilităţi cu discul. De la ora 12.00 va avea loc finala Bucharest Ultimate Frisbee Fest.

Asociaţia de Frisbee din Bucureşti a luat fiinţă în anul 2013 şi are ca scop dezvoltarea sportului în România prin recunoaşterea disciplinei la nivel naţional, prin organizarea de alteliere pentru tineri şi de evenimente de promovare. Până în prezent, Asociaţia a organizat ateliere pentru peste 100 de juniori. O parte dintre acestea au inclus tineri dezavantajaţi cu scopul de a creşte coeziunea socială prin sport şi de a dezvolta prin metode non-formale toleranţa şi spiritul de echipă.

Toate informaţiile legate de concept şi organizare se găsesc pe site-ul http://ultimatefrisbee.ro/ şi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii ne puteți scrie la thebuff.games@gmail.com. Pentru a participa la unul din atelierele de Ultimate Frisbee, completați formularul de înscriere disponibil aici.

Persoana de contact: Alina Ciotârnel

Telefon: 0724336994

E-mail: thebuff.games@gmail.com

BUFF poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BUFF program

Adaugă un comentariu