Tu faci știrile!|duminică, iulie 22, 2018

Bucharest Challenge Cup 2015 are loc sâmbăta aceasta 

La Centrul Sportiv Apollo din București va avea loc, pe 10 octombrie 2015, cea de-a treia ediție a evenimentului “Bucharest Challenge Cup”, una dintre cele mai profesioniste competiții de karate full-contact organizate în România, în ultimii 20 de ani. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv BUDO GYM BUCUREȘTI, prin Sensei Gruia Docan, sub auspiciile Federației Române de Karate Kyokushin, și va reuni atât sportivi de performanța, cât și personalități marcante din karate-ul romanesc.

Competiția se adresează atât copiilor, cât și juniorilor și seniorilor, băieți și fete, și se desfășoară în sistem full-contact. La eveniment s-au înscris aproape 400 de sportivi din 41 de cluburi din 15 județe ale tarii – București, Giurgiu, Galați, Neamț, Arad, Sibiu, Mureș, Oradea, Cluj, Argeș, Constanța, Tulcea, Sălaj, Teleorman și Buzău.

Bucharest Challenge Cup 2015 nu va reuni doar sportivi de performanță practicanți de kyokushin, ci și personalitățile marcante ale karate-ului românesc. La ediția de anul acesta și-au confirmat participarea:

 • Shihan Gheorge Bradu – Reprezentantul All Japan Kyokushin Union în România;
 • Sensei Mircea Ungurean – 6 dan Shotokan, fost președinte al Federației Romane de Karate și o legendă a Shotokan-ului în România;
 • Amatto Zaharia – Președintele Federației Române de Kempo;
 • Petre Grindeanu – Secretar General al Federației Române de Arte Marțiale;
 • Adrian Dejanu – Președinte al Federației Române de Freestyle Kickboxing;
 • Constantin Căliman – Președinte al Clubului Sportiv Municipal București;
 • Shihan Iulian Moisescu – Consilier al vice-prim ministrului României;
 • Ciprian Sora – Campion mondial de box thailandez, vestit luptător din circuitul Local Kombat;
 • Florian Nicolae – Deputat în Parlamentul României și un foarte vechi practicant de Kyokushin;
 • Ticu Plăcintă – Președintele Fundației pentru Tineret a Municipiului București;

 

Despre ediția de anul acesta a Bucharest Challenge Cup, Sensei Gruia Docan, Președintele Budo Gym Club și organizator al evenimentului, declară: “Prezența unui număr atât de mare de sportivi la aceasta ediție ne dă garanția și, totodată, responsabilitatea încrederii pe care toți practicanții de kyokushin și Ashihara din România ne-o acordă nouă, celor de la Clubul Sportiv Budo Gym, organizatorii acestui eveniment, dar mai ales, certitudinea că Bucharest Challenge Cup a devenit una dintre cele mai puternice și profesioniste competiții de karate full contact din România. Doresc ca cea de-a treia ediție a Cupei Bucharest Challenge să fie un eveniment care să ne bucure pe noi toți, care să ne unească mai mult și ca fiecare dintre participanți sa câștige un plus de experiență necesar în desăvârșirea ca budoka.

One Response to Bucharest Challenge Cup 2015 are loc sâmbăta aceasta

 1. A

  Intr-adevar a avut loc sambata, dar eu personal am plecat cu un gust amar de la aceasta mult asteptata competitie. Au permis lovituri care nu erau permise in regulament, au fost favorizati copiii organizatorilor primind doar avertisment pentru aceleasi lovituri pentru care altii au fost descalificati iar spiritul kyokushin nu s-a regasit in astefel de comportamente. La anuntarea premiilor au fost chemati aleatoriu, astfel cei mici de -7 ani s-au plictisit enorm stand o ora pe saltea in asteptare. Zona in care au stat concurentii a fost extrem de murdara, lipicioasa si nimeni dintre organizatori nu si-a dat interesul sa trimita un mop in zona aceea. Echipajul medical era chemat frecvent in special la salteaua A unde varsta era mai mica, dar nu numai. Era nevoie de doua echipe medicale pentru ca s-a intamplat sa fie nevoie de medic in acelas timp in doua locuri.

   

Adaugă un comentariu