Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

S-a lansat Betano, platforma de pariuri cu activare vocală 

Indiferent că sunteți sau nu amatori ai pariurilor sportive, sigur veți fi interesați de informația asta cât timp sunteți iubitori ai sportului; pentru că în România tocmai s-a lansat Betano.com, un nou operator de pariuri sportive și cazinou online.

Noua platformă oferă membrilor săi o experiență completă și sigură, tehnologie de ultimă generație, produse personalizate conform preferințelor consumatorilor din România, precum și un nou nivel de prezentare și implementare a acestui tip de divertisment. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde în lume, de la meciuri de fotbal, la X Factor sau jocuri DOTA 2.

Partea cea mai faină e că Betano vine „la pachet” cu posibilitatea de pariuri prin comandă vocală: astfel, atunci când urmăriți un meci de fotbal cum a fost, spre exemplu, finala Champions League dintre Real și Atletico și aveți un presentiment că va câștiga Real Madrid (ceea ce, desigur, s-a și întâmplat), puteți paria simplu niște bani pe echipa favorită doar spunându-i asta aplicației.

Cu posibilitatea de a urmări peste 24.000 de evenimente pe an prin live streaming, în mod gratuit, membrii pot alege dintr-o gamă variată de sporturi (fotbal, baschet, tenis, volei pe plajă, hochei pe gheață, speedway, MMA, tenis de masă etc.) și dintre cele mai importante competiții din România și din lume (Primera Division, Bundesliga, Serie A, Euroligă, ATP și turnee WTA). De asemenea, membrii pot opta pentru pariuri speciale, precum previziuni ale celor mai cunoscute seriale TV sau rezultatele alegerilor prezidențiale.

Avem un plan de investiții pe termen lung în România, iar obiectivul nostru constă în a poziționa Betano ca marcă de top și de încredere pe piața locală. Nu dorim doar să aducem produsul nostru într-o varianta tradusă pentru piața din România, așa cum fac cei mai mulți dintre operatori, ci dorim să oferim o experiență adaptată nevoilor și preferințelor românilor, atât pe parte de produs, cât și de servicii”, a declarat Panos Konstantopoulos, Chief Marketing Officer Stoiximan & betano.com.

Procesul de înregistrare pentru a deveni membru Betano este ușor, simplu și sigur. Serviciul de asistență clienți în limba română este disponibil oricând pentru a oferi informații membrilor prin    e-mail, live chat sau serviciul telefonic call-back. De asemenea, membrii pot alege mai multe metode de plată, precum depozite sau retrageri prin card de credit, transfer bancar sau portofele digitale (Skrill, NETELLER, PaySafe, etc).

Adaugă un comentariu