Tu faci știrile!|joi, iunie 21, 2018

Berea Stejar aduce mai mulți fani echipei Naționale de Rugby a României 

După cum știți deja, în această perioadă în Anglia are loc Cupa Mondială de Rugby, acolo unde Naționala de Rugby a României, „Stejarii” își încearcă norocul într-o grupă cu Franța, Irlanda, Canada și Italia.

Ajunși acolo pentru a-i susține de la fața locului pe Stejari, Cristian China Birta și Marius Matache au reușit, de asemenea, performanța de a recruta și câțiva fani străini pentru naționala noastră. După cum se poate vedea și în filmulețele ce urmează, cei doi au oferit britanicilor, dar și suporterilor români din Club 16 berea preferată a Stejarilor și tricouri speciale de joc. Asta după ce, tot cu ajutorul berii Stejar, au luat cu ei mai mulți suporteri care să se bucure de atmosfera Cupei Mondiale direct de pe stadionul Wembley.

Berea Stejar, sponsor oficial al echipei Naționale de Rugby a României, „Stejarii”, a lansat o ediție specială a dozei de bere sub deviza „Niciun Mondial Acasă!”. Ediția limitată este dedicată fanilor de esență tare și este inspirată de rezultatele Stejarilor din ultima vreme și de dorința de a-i susține în continuare.

“Stejar este un partener și un suporter de tradiție al rugby-ului românesc. Anul acesta am vrut să facem un pas în plus prin lansarea unui ambalaj special, dedicat echipei Naționale de Rugby a României și organizarea unei deplasări pentru un nucleu de suporteri adevărați, care să fie alături de echipă în tribune la meciul cu Irlanda. Este felul nostru de a ne încuraja echipa și de a ne arăta mândria pentru reușitele lor,” a declarat Victor Teioșanu, Senior Brand Manager Stejar.

Noul ambalaj al dozei de bere Stejar își schimbă numele în Stejarii până la finalul anului, iar designul ambalajului ilustrează ipostaze specifice unui meci de rugby. Berea Stejar încurajează fanii de esență tare să fie alături de echipa lor de suflet, înaintea unor confruntări internaționale importante.

Adaugă un comentariu