Tu faci știrile!|miercuri, mai 23, 2018

Bazin de inot pentru copii la Mioveni 

Bazinul de inot pentru copii de la Mioveni a fost deschis astazi, fiind prezenti la eveniment primarul Ion Georgescu, Carmen Tocala, presedintele ANST precum si alte oficialitati.

Bazinul de Inot de la Mioveni are forma dreptunghiulara, cu latimea de 19,5 m si lungimea de 42 m. Suprafata construita este de 840 m, iar cea desfasurata, de 1.650 m. Valoarea totala a investitiei a fost de 4,86 milioane de lei, echivalentul a 1,2 milioane de euro.

Constructia are parter si etaj, iar bazinul de inot este la etaj pentru ca la parter sint prevazute mai multe spatii anexe. Cladirea este acoperita in bolta cu arce de lemn, iar cuva bazinului are dimensiunile de 25×12,5 m. Adincimea bazinului este cuprinsa intre 1,20 m si 1,80 m, in zona de block starturi.

La parter sunt amenajate grupuri sanitare, dusuri, vestiare pentru fete, baieti si instructori, spatii de depozitare, statie de filtrare, tratare si pompare a apei si un atelier pentru mecanici. Lucrarea s-a realizat in parteneriat cu Ministerul Dezvoltarii si Turismului.

Adaugă un comentariu