Tu faci știrile!|marți, ianuarie 23, 2018

Avem bloggeri pasionați de sport care să se înscrie în #UrzealaBloggerilor? 

Pe 13 aprilie a început al cincilea sezon din Game of Thrones (sau Urzeala Tronurilor, cum e tradus în limba română) și este difuzat câte-un episod nou în fiecare săptămână, la HBO. Am pornit cu ocazia asta o provocare pentru bloggeri, care se ascunde sub hashtagul #UrzealaBloggerilor.

Practic, facem un recensământ, să vedem ce bloggeri vor să se alăture echipei #UrzealaBloggerilor. Provocarea (care reprezintă biletul de înscriere în campanie) e să să scrii un articol pe blogul tău în care să ne spui cărei case din Game of Thrones i-ai aparține, dacă ai putea juca în film. Și după ce ne spui în ce familie te-ai încadra, ne-ai putea zice și ce personaj ai vrea să fii. Poți să-ți alegi un personaj deja existent într-una dintre familii sau poți să-ți pui imaginația la contribuție și să inventezi tu un personaj, fix așa cum vrei tu să fie.

Ai timp să faci asta până pe 24 aprilie, iar după ce scrii, lasă un comentariu la acest articol cu link-ul, ca să știm și să te trecem pe listă.

Mai mult, aici e un concurs pentru cei care se înscriu în #UrzealaBloggerilor, iar marele premiu e o excursie pentru doi la Amsterdam.

Adaugă un comentariu