Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Avancronica meciului dintre Ceahlăul Piatra-Neamț și Gaz Metan Mediaș 

Gaz Metan Mediaș, întâlnește luni, 13 aprilie, în deplasare formația antrenată de către Ze Maria, Ceahlăul Piatra-Neamț, într-o confruntare ce constră pentru etapa a 26-a a Ligii întâi.
Partida dintre cele două echipe se va disputa pe Stadionul ”Ceahlăul” , iar startul confruntări este programat pentru ora 18:00 și poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1, Dolce Sport și Look Tv.
Elevii lui Dan Matei, revin după o partidă în care formația antrenată de Gheorge Hagi, Viitorul Constanța, a reușit să câștige cele 3 puncte puse în joc, prin golul lui Bonilla din minutul 71 al partidei.
De cealaltă parte, Ceahlăul Piatra-Neamț, revine în fața propriilor suporteri după o victorie adăugată în palmares în fața celor de la FC Brașov, scor 2 – 0. În minutul 11 al partidei, Achim duce echipa în avantaj, iar în cea de-a doua parte a jocului, Popadiuc înscrie în minutul 71 al partidei.
În tur, Gaz Metan Mediaș a terminat partida de pe teren propriu în fața celor de la Ceahlăul Piatra-Neamț, scor 2 – 2. Golurile fiind marcate pentru alb-negrii de Dan Roman și Tahar Aymer, iar pentru Ceahlăul a înscris Alexandru Margina și Andrei Dumitraș.

Înaintea acestei confruntări, gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș, ocupă locul 13 în clasament cu 24 de puncte, iar Ceahlăul se află pe poziția a 16-a cu 22 de puncte.

Adaugă un comentariu