Tu faci știrile!|duminică, iulie 22, 2018

Ar vrea cineva să vadă meciul România – Irlanda de pe stadion, din Londra? 

Ca să fie totul clar încă de la început: vorbim de Wembley, una dintre cele mai mari, impunătoare, fascinante de-a dreptul arene sportive din Europa. Și vorbim, nu despre orice competiție, ci despre Cupa Mondială de Rugby, adică cea mai cea competiție. De asemenea, nu este orice meci, ci meciul nostru, al românilor. Cam par ingredientele unei rețete ideale.

Pe 27 septembrie, naționala de rugby a României debutează la Cupa Mondială din Anglia în fața naționalei Irlandei, pe faimosul (și mai sus amintitul) Wembley. Acum, cum vi s-ar părea ideea să vedeți meciul cu pricina din tribune? Pare cam frumos, nu?

Berea Stejar vrea să trimită 4 (da, PATRU!) suporteri români la Londra pentru a se bucura de experiența completă a unui meci de vis dintre români și irlandezi. Adică nu că vă trimit la meci și-atât, ci vă oferă un weekend întreg la Londra, în perioada 26-28 septembrie, cu transport, cazare (2 nopți) și masă asigurat.

Să vă explic exact și ce-aveți de făcut pentru a ajunge în Londra (pornind, desigur, de la premisa că vă doriți foarte mult acest lucru și că puteți, deci sunteți liberi pentru o așa aventură). Treaba voastră e aceea de a vă filma în timp ce vă manifestați dragostea față de preaminunatul sport de rugby, deci să ne arătați cam ce-ați fi voi dispuși să faceți pentru a-i susține pe Stejari. Încărcați apoi filmulețul de Youtube, iar link-ul îl lăsați în comentarii fie pe blogul lui Cristi, la Marius Matache sau la Club16.

Pe 12 septembrie, Cristian China-Birta, Make și un reprezentant al Club16 îi vor desemna pe cei 4 (da, PATRU!) câștigători. În final, după ce veți câștiga, mai rămâne doar să vă bucurați de una dintre cele mai faine experiențe de care ați putea avea parte în viața asta. Și nu vă gândiți c-o să fiți singuri pe-acolo, căci veți face parte dintr-o întreagă galerie de 100 de români care vor pleca spre Londra cu scopul precis de a-i susține pe Stejari.

Adaugă un comentariu