Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

La competiția Haiduci și Domnițe, concurenții Riders Club vor pedala pentru tinerii răniți în incendiu 

Update: Profitul concursului Haiduci și Domnițe va fi donat pentru ajutorarea lui Bogdan, Raluca, Andrei și Ciprian

Echipa MPG – Riders Club își exprimă regretul profund față de tragedia petrecută în clubul Colectiv din București, în noaptea de 30 octombrie a.c., și transmite sincere condoleanțe familiilor îndurerate. Membrii echipei MPG – Riders Club sunt alături de supraviețuitorii acestei tragedii și de familiile lor, le transmit cele mai bune gânduri și se roagă sa aibă putere să lupte și să se însănătoșească cât mai curând.

Este rândul nostru să fim alături de ei și să oferim ajutor familiilor membrilor Brigăzii de Voluntari, Bogdan, Raluca, Andrei și Ciprian, tineri frumoși și plini de speranțe, care au fost răniți în urma incendiului de la Colectiv, astfel încât să poată beneficia de tratamentul necesar și să se recupereze cât mai curând.

În acest sens, MPG, firma ce coordonează sistemul Riders Club, va dona întreg profitul încasat la evenimentul de ciclism Haiduci și Domnițe, care va avea loc pe 8 noiembrie, la Moara Vlăsiei. Banii vor fi direcționați către familiile celor răniți pentru a veni în sprijinul vindecării și însănătoșirii lor. Le urăm să depășească cât mai repede aceste clipe grele!

Ultima competiție de ciclism din calendarul anual al Riders Club se va desfășura pe 8 noiembrie.

Mai sunt încă două zile în care aveți șansa să dați curs invitației la sport și distracție aventura ciclistă Riders Club ce încheie acest sezon. Competiția Haiduci și Domnițe, destinată pasionaților de mountain bike, va lua startul duminică, 8 noiembrie.

Peste 1.200 de viteji și domnițe curajoase, mari și mici, și-au rezervat deja locurile în acest concurs organizat de echipa MPG, ce se va desfășura în pădurile Surlari și Căldărușani, la doar 30 de kilometri de București.

Competiția propune două trasee variate și pitorești, numai bune pentru gonit călare pe biciclete în peisajul colorat de toamnă: traseul Scurt de 17 kilometri, cu diferență de altitudine de +/- 20 metri, dedicat atât domnițelor și haiducilor mai mici, cu vârste între 6 și 13 ani, cât și celor mai mari, aflați la începutul curselor de mountain bike; traseul Standard de 32 kilometri, cu diferență de altitudine +/- 20 metri, este destinat celor mai pricepuți să alerge călare pe două roți pe cărări șerpuite în natură, cu provocări suficiente pentru a le testa îndemânarea și rezistența.

Pentru acest final de sezon de ciclism au fost pregătite mai multe surprize și premii consistente. Astfel, riderii ce vor cuceri podiumul se vor putea bucura de premii în numerar ce vor varia între 150 și 600 de lei, diferite produse oferite de sponsorii evenimentului Haiduci și Domnițe, tricouri de ciclism co-branduite Riders Club, dar și de medalii și diplome de concurs.

Nu în ultimul rând, toți riderii înscriși la competiție pot participa la tombola organizată la finalul evenimentului, unde pot câștiga alte produse și oferte de servicii din partea sponsorilor și partenerilor evenimentului, printre care menționăm bicicleta GIANT Revel 29er, șase asigurări anuale de bicicletă oferite de Otto Broker și trei coșuri de fructe și legume Abbara.

Ultima zi de înscriere în concurs va fi joi, 5 noiembrie, iar aceasta se poate face doar pe platforma online Riders Club, pe pagina dedicată Haiduci și Domnițe.

 

Adaugă un comentariu