Tu faci știrile!|luni, iunie 18, 2018

Angela Gheorghiu și Andreea Răducan donează pentru Hospice Casa Speranței 

Deşi ceea ce urmează poate suna uşor extra-sport, atât implicarea fostei gimnaste Andreea Răducan, cât şi ideea în sine de ajutor pentru Hospice Casa Speranţei fac ca informaţiile de mai jos să merite prezentate pe un site dedicat sportului.

Luni, 30 martie, de la ora 21.00, va avea loc Licitația de primăvară Lavacow care propune iubitorilor de artă pe celebrii Salvador Dalí, Joan Miró, Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Simon Hantaï, alături de opere ale artiștilor contemporani Dan Perjovschi, Sorin Ilfoveanu, Harry Guttman și Valeriu Mladin.

În cadrul acestei licitații vor fi listate și 18 obiecte personale și de artă oferite din partea unor îndrăgiți artiști plastici și a unor personalități, printre care celebra soprană Angela Gheorghiu și fosta gimnastă Andreea Răducan, cu scopul de a susține deschiderea noii unități cu paturi a centrului Hospice Casa Speranței din București. Unitatea cu paturi va oferi internare pe perioade scurte, de două sau trei săptămâni, pacienților cu boli incurabile aflați în îngrijirea fundației.

”Ne bucurăm de această colaborare cu casa de licitații Lavacow și sperăm că acest prim eveniment va fi doar începutul. Cei care licitează, fac o investiție în lucrurile pe care le iubesc și consider că nu-i nimic mai important decât cei dragi de lângă noi. Invităm pe toți cei care doresc să se implice, să investească în oameni la fel de iubiți și de importanți pentru familiile lor, licitând pentru pachetele caritabile” a spus Daniel A. Bujorean, Manager de Comunicare Hospice Casa Speranței.

Cu două zile mai devreme, pe 28 martie, la Bran va avea loc un cros de 10 km organizat tot pentru susţinerea organizaţiei Hospice.

Untitled

Adaugă un comentariu