Tu faci știrile!|luni, iunie 18, 2018

Andrei Roșu are nevoie de ajutor pentru următoarea lui provocare, traversarea înot a Canalului Mânecii 

Doar 15 persoane au reușit, în utimii 13 ani, performanța de a termina Ultratriatlonul non-stop Arch 2 Arc, care include 140 de km de alergare (Londra – Dover), traversarea înot a Canalului Mânecii (distanța reală de 50-60 de km) și pedalarea a aproape 300 de kilometri, de la Calais la Paris. Canalul Mânecii este considerat „Everestul înotărilor”. De altfel, sunt mult mai mulți oameni care reușesc, anual, să urce pe faimosul vârf montan.

În perioada 1-7 iulie (în funcție de condițiile meteo din Canalul Mânecii), Andrei Roșu, un sportiv amator de anduranță, cunoscut pentru recordul mondial Guiness ‘’Cea mai rapidă parcurgere a circuitului 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe 7 continente’’, va încerca să devină a 16-a persoană care termină Arch 2 Arc și primul român care va traversa înot Canalul Mânecii. Cea mai importantă etapă este traversarea canalului iar recordul pentru cea mai rapidă traversare îi revine australianului Trent Grimsey, care a reușit în 2012 să-l traverseze în 6 ore și 55 de minute.

Demersul lui Andrei este dedicat unei cauze umanitare foarte iubite de el, HOSPICE Casa Speranței. Scopul lui este să strângă 90.000 de lei pentru HOSPICE și astfel să susțină serviciile gratuite oferite copiilor și adulților cu boli incurabile. Cu fondurile strânse, HOSPICE va oferi 380 de vizite de îngrijire la domiciliul pacienților și 137 de zile de internare pentru 10 pacienți.

Alegând unul dintre „colacii de salvare de pe pagina de eveniment hospice.ro/a2a, compania pe care o reprezentați are posibilitatea să susțină un proiect caritabil extraordinar și o cauză umanitară vitală pentru România.

HCS-Arch2Arc2015-v-web-a2a1

Adaugă un comentariu