Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Amatorii de ciclism sunt așteptați pe 27 august în Pădurea Băneasa pentru competiția 4 Pedale 

4 Pedale

Toți riderii care vor să își demonstreze spiritul de echipă sunt invitați sâmbătă, 27 august 2016, în pădurea Băneasa, la competiția 4 Pedale, singurul concurs de ștafetă din calendarul Riders Club dedicat amatorilor de ciclism.

Evenimentul aduce pasionaților de mountain bike un traseu ușor de parcurs, ce îmbină în mod inspirat liniile lungi și late din inima pădurii cu single track-urile dinamice de la marginea sa, pe care însă fiecare va avea ocazia să pedaleze cu viteză.

Concursul 4 Pedale este deschis tuturor cicliștilor, indiferent dacă sunt bine antrenați sau abia s-au urcat în șaua bicicletei, începând cu vârsta de 15 ani. Traseul are lungimea de 21 de kilometri și este desenat pe cărările pădurii Băneasa de echipa Riders Club împreună cu Răzvan Jugănaru, special să încânte amatorii de mișcare pe două roți. La linia de start se vor prezenta echipe formate din câte doi membri, iar fiecare va trebuie să realizeze câte o singură tură de traseu, urmând ca schimbul de ștafetă să se realizeze la punctul de Start/Finish.

În total se vor desfășura 11 curse, împărțite în funcție de nivel și sex, iar în concurs sunt disponibile categoriile feminin, masculin și mixt pentru nivelurile 2, 3 și 4, iar pentru nivelul 1 – Elite sunt accesibile categoriile feminin și masculin.

Înscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului 4 Pedale, de pe site-ul Riders Club – www.ridersclub.ro – și se mai pot efectua până vineri, 26 august, ora 12:00, la prânz.

La porțiile de adrenalină de pe traseu se vor adăuga atmosfera din zona de start, una plină de energie și de voie bună, serviciile evenimentului și ofertele și surprizele sponsorilor și partenerilor, care vor completa experiența frumoasă a unei zile de vară în natură în stil Riders Club. Pachetul de participare, serviciile și premiile pentru cei mai rapizi rideri pot fi consultate pe pagina dedicată competiției 4 Pedale.

Programul evenimentului 4 Pedale este următorul:
– 08.30: Deschiderea ridicărilor de pachete, pentru riderii inscriși din afara Bucureștiului
– 10.00: Închiderea ridicărilor de pachete
– 10.45: Ședința tehnică
– 11.00: Start
– 15.00: Festivitatea de premiere
– 15.30: Tombola

Adaugă un comentariu