Tu faci știrile!|joi, iunie 21, 2018

Alex Filip ia startul în cel mai complex sezon din carieră 

Dublul campion național la două roți motrice, Alex Filip este pregătit pentru un sezon lung în care va concura pe asfalt, macadam și în apă, pe două și pe patru roți. 2015 va fi un an lung din punct de vedere sportiv pentru el. În raliuri, după cele două titluri de campion național în competiția dedicată mașinilor cu tracțiune pe două roți, Alex Filip și-a concentrat atenția pe participarea la nivel internațional.

Și anul acesta, precum in 2014, pilotul Renault va lua startul la trei etape din Campionatul European de Raliuri și la două din Campionatul Național. “Pe lista europeană sunt etapele din Insulele Azore, pe macadam, și apoi Cehia și Elveția pe asfalt. În România vom lua startul la Cluj și, desigur, la Sibiu”, a spus Alex Filip, care va concura alături de copilotul său Bogdan Iancu.

În afara participărilor din Campionatul European de Raliuri și Campionatul Național de Raliuri, Alex Filip va concura și în competiții de ciclism, alergare, duatlon și triatlon. “Acesta este cel mai complex sezon pentru mine. Practic voi concura pe două și patru roți, pe asfalt, pe macadam și în apă. Sunt pregătit pentru această provocare și împreună cu partenerii noștri vom încerca să obținem întotdeauna cele mai bune rezultate, indiferent de tipul competiției in care ma voi inscrie”, a continuat sportivul.

În programul pe 2015 vor fi incluse câteva competiții de top în domeniu printre care Duatlon Buftea, Wings for Life, Triatlon No Stress Mogosoaia, Transfier 70.3, TriChallenge Mamaia, cursele de ciclism din circuitul Road Grand Tour, dar și alte competiții de alergare, precum semimaratonul Bucuresti. “Așa cum la raliuri mi-am dorit să ajung în Campionatul European și apoi în Campionatul Mondial, îmi doresc să particip la o competiție IronMan și sunt sigur că după programul din acest sezon voi putea face asta în 2016”, a mai adăugat Alex Filip.

IMG-1229

Adaugă un comentariu