Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Airsoft6 vă ajută să vă echipați corespunzător pentru un altfel de sport 

Jocul de airsoft a trecut deja de granița unui simplu joc și a fost adus la nivelul unui sport extrem de competitiv. Nu mai e suficient să intrați într-o așa-zisă arenă de airsoft, ci trebuie să cunoașteți exact regulile jocului și să aveți alături echipamentul corespunzător.

Jocul de airsoft este un joc cu tentă militară, ce se desfășoară într-un cadru organizat în care se folosesc replici ale unor arme adevărate cu scopul de a simula un conflict. Armele sunt capabile să tragă cu bile din plastic, însă acestea nu lasă urme, astfel că principala trăsătură a jocului este fairplay-ul: adversarul trebuie să confirme atunci când a fost atins pentru ca lovitura să fie validă.

Pe lângă acele pistoale airsoft speciale, pentru a juca veți mai avea nevoie de o serie de consumabile și de o protecție obligatorie pentru ochi. Magazinul care vă poate ajuta să vă procurați echipamentul standard, la care puteți adăuga multe alte accesorii se numește Airosft6.

Practic, datorită experienței pe care o au în comercializarea acestui tip de produse, putem spune că sunt „magazinul specialiștilor în airsoft”. Airsoft6 oferă servicii de reparație, upgrade și customizare pentru replicile folosite în timpul jocului, venind în întâmpinarea voastră cu cea mai bună echipă tehnică din țară.

airsoft6

Jocul de airsoft se poate juca inclusiv în doi jucători, dacă aceștia sunt echipați așa cum trebuie. Pentru a putea desfășura un astfel de joc aveți nevoie de o locație special amenajată, ferită de accesul publicului. În România există mai multe cluburi care practică airsoft la nivel local, în cadru organizat.

airsoft6-1

Adaugă un comentariu