Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

adidas dezvăluie în exclusivitate o scurtă privire în lumea lui Paul Pogba 

pogba

Cu UEFA EURO 2016 acum în curs de desfășurare, adidas a dezvăluit o colecție uimitoare de fotografii cu celebrul mijlocaș francez, Paul Pogba. Imaginile au fost realizate de fotograful de renume mondial, Juergen Teller, care este  recunoscut ca fiind unul dintre cei mai influenți fotografi ai generației sale.

adidas l-a delegat pe Teller să călătorească alături de Pogba și să alcătuiască un portofoliu despre cea mai recentă stea a fotbalului cu un amestec de portrete și fotografii din viața de zi cu zi din cadrul pregătirii pentru turneul din această vară. Rezultatul este un portret curat şi intim al jucatorului – una dintre cele mai dinamice și incitante personalităţi din fotbalul secolului 21 fotbal. Setul de imagini arată, de asemenea, o fuziune rară între artă, modă și sport.

În colecţia de fotografii este inclusă o serie de imagini cu Pogba la antrenamentele cu FC Juventus, demonstrând relația sa unică cu mingea. Cunoscut pentru stilul său proaspăt, excentric şi instantaneu, Teller l-a surprins pe Pogba şi în afara terenului de fotbal. Fotografiile la domiciliu, precum și pe străzile din Paris, împreună cu frații săi, oferă o incursiune unică în viața unuia dintre cele mai interesante talente ale fotbalului.

Acest proiect marchează cea mai nouă colaborare dintre Pogba si adidas, care a semnat cu starul  în vârstă de 23 de ani, pentru un parteneriat pe termen lung în martie 2016. La momentul respectiv, Pogba a menționat:

„Acesta este primul meu contract semnat cu un sponsor și este o decizie foarte importantă pentru mine. Am ales adidas pentru că împărtășim aceleași valori și pasiuni. adidas transmite aceeași vibrație pe care o transmit și eu, și pe teren și în afara lui”. Iubesc muzica, dansul și moda, dar cea mai mare pasiune o am pentru fotbal. Și aveam nevoie de un brand care să-mi ofere spațiul necesar să mă exprim și explorez noi teritorii. În adidas am găsit un partener cu aceleași scopuri ca mine.”

Teller este un fotograf artistic extrem de respectat, lucrările lui fiind prezente în cele mai importante galerii internaționale. Fiind și colaborator pentru publicații importante, cum ar fi: W Magazine, Vogue Paris, 032C și System, este o legendă contemporană, având o semnătură estetică unică. Fotograful este un fan înfocat al fotbalului și suporter loial atât echipei Bayern Munchen, cât și echipei naționale de fotbal a Germaniei. A publicat o multitudine de editoriale și cărți care s-au axat pe fotbal.

Fotografiile lui Teller vor fi lansate, în exclusivitate, în mai multe publicații, în timp ce o ediție limitată va fi lansată în Paris în timpul UEFA EURO 2016.

Adaugă un comentariu