Tu faci știrile!|joi, iunie 21, 2018

adidas celebrează câștigarea celui de-al cincilea Balon de Aur al lui Leo Messi cu o nouă campanie: „Sunt aici pentru a crea” 

Leo Messi și-a confirmat încă o dată statutul de adevărat fenomen al fotbalului prin câștigarea celui de-al cincilea Balon de Aur. Trofeul reprezintă cea mai importantă recunoaștere a succesului individual în fotbal la nivel mondial. Cu toate acestea, în noul videoclip lansat de adidas, accentul nu cade pe recordurile doborâte, trofeele câștigate sau pe laude. Obiectivul lui Messi este acela de a crea.

Clipul reprezintă prima parte a campaniei adidas “I’m here to create” (“Sunt aici să creez”), care ilustrează atleți al căror punct forte este creativitatea. Încrederea fermă în propriile forțe le dă puterea de a crea momente memorabile și de a-și folosi abilitățile care nu au mai fost niciodată valorificate, dar pe care milioane vor încerca să le copieze.

Aceasta este atitudinea care îl conduce pe Messi către fiecare gol marcat, în fiecare meci, către fiecare record doborât. Messi este aici pentru a crea, iar adidas este brandul dedicat celor care creează.

Câștigarea celui de-al cincilea Balon de Aur încheie un an extraordinar pentru Leo Messi, pe parcursul căruia el și-a condus echipa pe drumul succesului în campionatul intern, Cupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

De asemenea, Messi a fost căpitanul echipei naționale a Argentinei, care a ajuns până în finala competiției Copa America 2015, adăugând succesul echipei naționale rezultatelor incredibile obținute de clubul său. Balonul de Aur reprezintă cea mai importantă dovadă a gloriei pe care Messi a adus-o clubului său și țării în 2015.

Cu toate acestea, noul film care elogiază cariera lui Messi, redă clar faptul că acest creator nu este aici “pentru trecut, pentru laude… pentru celebrare sau pentru palmares”. Messi este aici pentru a crea.

Cu toate că noua campanie aduce în prim plan cele mai mărețe momente din cariera lui Messi – abilitățile pe teren, golurile marcate, tehnicile de dribling care amețesc jucătorii – accentul nu este pus pe palmaresul lui Messi, ci pe momentele speciale în care fotbalistul a reușit să ridice în picioare milioane de fani ai fotbalului din întreaga lume.

Meciurile în care a creat magie pe teren, atrăgând până și admirația competitorilor. Acele momente inedite sunt acum răsplătite cu cel de-al cincilea Balon de Aur din carieră.

Campania lansată de adidas “I’m here to create” (“Sunt aici pentru a crea”) celebrează cele mai creative momente pe care Messi le lasă în tezaurul fotbalului, pe lângă lista în creștere a recordurilor depășite.” “I’m here to create” (“Sunt aici pentru a crea”) este, de asemenea, afirmarea intenției lui Messi, toată lumea așteptând să vadă cum va evolua marele fotbalist în 2016.

Adaugă un comentariu