Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Două dintre cele mai bune echipe ale Stelei își dau întâlnire pe 9 mai la Sala Polivalentă în onoarea lui Mihai Neșu 

Mihai Neșu

Asociația George Ogăraru pentru Cultură și Sport și CSA Steaua le dau întâlnire tuturor celor care vor să sărbătorească ziua de 7 mai 1986 – aniversarea câștigării Cupei Campionilor Europeni de către singura echipă românească, un moment de referință pentru istoria fotbalului nostru.

Programat pe 9 mai, la Sala Polivalentă, evenimentul „Uniți pentru Mihai Neșu“ are o dublă importanță, întrucât este organizat și pentru strângerea de fonduri pentru fostul fundaș de națională, care în urmă cu cinci ani a suferit un accident la coloana vertebrală. Biletele vor fi disponibile în trei categorii, cu prețuri cuprinse între 25 și 75 de lei.

Astfel, echipele Stelei din 1986 și 2006 se vor duela într-un meci caritabil, iar banii strânși vor fi direcționați pentru continuarea tratamentelor și terapiilor inovatoare din SUA, pe care Mihai Neșu trebuie să le urmeze anual.

Evenimentul vine ca urmarea conștientizării colective că nimeni nu poate susține o astfel de luptă exclusiv din resurse proprii, iar organizarea unui astfel de meci este un ajutor consistent.

M-am bucurat enorm când am fost contactat de suporterii care mi-au spus că vor să sărbătorească o zi extrem de specială pentru noi, aceea de 7 mai, printr-un eveniment dedicat lui Mihai Neşu. Încercăm, astfel, să punem umărul la accesul către cele mai bune tratamente în SUA, pentru că, așa cum știm cu toții, procesul de recuperare este îndelung şi foarte costisitor, însă totodată indispensabil. Ne vedem pe 9 mai, la Polivalentă!

Toți cei care doresc sunt invitați să se alăture acestui proiect, evenimentul fiind disponibil online aici.

Adaugă un comentariu