Tu faci știrile!|duminică, iulie 22, 2018

70 de jucători își vor disputa trofeul evenimentului Tenis Partener, la Clubul Daimon 

Cupa Secom-Tenis Partener @Daimon Club 1

Va fi un weekend fierbinte în Capitală pentru că se vor încinge spiritele pe zgură la Cupa Secom, un turneu Gold cu tradiție organizat de Tenis Partener la Daimon Sport Club.

Evenimentul va lua startul vineri, 24 iulie 2015, la ora 16:00, iar jucătorii au ocazia să-și etaleze talentul și să ofere meciuri energizante. Au răspuns invitației la acest turneu 70 de pasionați de tenis, încadrați la nivelurile de joc 6, 7 și 8, unii dintre cei mai buni jucători, care se vor lupta pentru Cupa Secom. Deși va predomina atmosfera degajată și relaxantă de vară, sunt așteptate meciuri echilibrate, frumoase și foarte interesante.

Sâmbătă, 25 iulie, sunt programate 2 sesiuni pentru ca turneul să se poată desfășura în condiții optime ca urmare a temperaturilor mari din această perioadă. Astfel că, prima sesiune de meciuri va începe la ora 08:00, iar după-amiaza de la ora 16:00 și până în jurul orei 21:30 – 22:00 va urma cea de-a doua sesiune. Duminică, 26 iulie, se vor desfășura semifinalele și finalele acestui turneu. Tablourile de joc sunt publicate online și pot fi consultate aici.

Turneele organizate de Tenis Partener la Daimon Sport Club sunt de tradiție, anual fiind desfășurate mai multe ediții. Iubitorii sportului alb sunt bineveniți să susțină jucătorii pe teren și să se răcorească cu apa Bucovina și cu băuturi reci la terasa clubului sportiv.

Mai multe detalii despre evenimentele Circuitului Tenis Partener destinate amatorilor, sistemul și nivelurile de joc puteți afla de pe pagina oficială: www.tenispartener.ro.

Adaugă un comentariu