Tu faci știrile!|joi, iunie 21, 2018

Peste 450 de turnee în România și alte 5 țări în sezonul 2016 al Tenis Partener! 

A început numărătoarea inversă până la debutul sezonului de tenis pentru 2016-2017. Calendarul Tenis Partener, cel mai mare circuit din țară destinat amatorilor, va fi unul caracterizat prin diversitate și spectaculozitate.

Evenimentele de top ale circuitului, 13 la număr, au stabilit recorduri de popularitate în 2015, iar în 2016 se așteaptă o creștere semnificativă a acestora, din toate punctele de vedere. Anul viitor, pe tenismenii amatori îi așteaptă 6 turnee Platinum, un Masters la Gherla, Turneele Campionilor de simplu și dublu la Brașov și evenimentele de mare succes România Joacă Tenis și Bucureștiul Joacă Tenis.

Vor fi păstrate toate formatele de joc speciale, începând cu seria de mini-turnee “Descoperă Tenis Partener”, dedicată începătorilor, serie ce a strâns aproape 50 de evenimente în cele mai mari centre din țară.

La fel ca în fiecare an, și în 2016 noi cluburi de tenis din țară și de peste granițe și-au anunțat intenția de a se alătura circuitului Tenis Partener. O atenție specială se va acorda dezvoltării secțiunii de turnee internaționale. Dacă Moldova își păstrează graficul de turnee, în Bulgaria vor apărea localități noi pe harta Tenis Partener, cu mai multe competiții, unele dintre ele chiar și în sezonul de iarnă.

Noutatea absolută o reprezintă însă organizarea primelor turnee din Serbia, Ungaria și Austria. Astfel, calendarul 2016-2017 se anunță a fi deosebit de interesant și bogat în evenimente în care pasionații vor avea la dispoziție peste 450 de turnee, în peste 70 de orașe din România și din alte 5 țări.

O veste bună pentru cei împătimiți după puncte și premii este aceea că va crește numărul turneelor Gold până la aproximativ 75 de evenimente, iar valoarea premiilor oferite se va dubla față de 2015, ajungând la 35.000 Euro. Pentru mai multe detalii și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți vizitați site-ul www.tenispartener.ro.

Adaugă un comentariu